Kakva kazna očekuje Albanku koja je brata i sestru odvela u smrt? Oglasila se policija

Najverovatnije, ako ne dođe do pogoršanja kliničke slike i lokalnog nalaza, biće u četvrtak biti otpuštena, izjavio je dr. Marijo Bekić, direktor Opšte bolnice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Albanska državljanka (29) koja je vozila automobil slovačkih registaskih oznaka, a koja je u utorak uveče napravila tešku saobraćajnu nesreću na Jadranskoj magistrali kod Slanog gde su poginuli brat i sestra S.Đ. (21) i K.Đ.(19), nalazi se na lečenju u Opštoj bolnici Dubrovnik.

“Pacijentkinja, rođena 1995. godine, strana državljanka, trenutno je hemodinamski, kardiorespiratorno stabilna. Ima nagnječenje trbušnog zida i trenutno je na posmatranju.

Najverovatnije, ako ne dođe do pogoršanja kliničke slike i lokalnog nalaza, biće u četvrtak biti otpuštena” izjavio je dr. Marijo Bekić, direktor Opšte bolnice, za HRT.

“Ona se trenutno nalazi u Opštoj bolnici. Ona je zadobila lakše telesne povrede, pod policijskim je nadzorom i kada bude puštena sa lečenja ona će biti uhapšena zbog počinjenog krivičnog dela i izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnom posledicom” rekla je za HRT Andrijana Biskup, potparolka Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.Izvor: Jutarnji

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar