Dnevni horoskop za 8. april: Danas je totalno pomračenje Sunca, evo šta nam sve donosi

Danas su energije intenzivne, trudite se da budete opušteni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Pixabay/ Pete Linforth

OVAN 

Totalno pomračenje Sunca, koje upravlja vašim ljubavnim životom, blizu asteroida Hiron, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Promena planova. Zarada preko trgovine nekretninama ili poljoprivrednim ili prehrambenim proizvodima. Pad energije.

BIK 

U vreme pomračenja Sunca blizu je asteroid Hiron u vašoj astrološkoj kući tajni, pa je moguća tajna romansa. Novac stiže preko paralelnog posla sa nekretninama. Pazite šta i kome pričate i ne nasedajte na provokacije. Trzavice sa voljenom osobom.

BLIZANCI 

Totalno pomračenje Sunca u Ovnu, donosi vam susret s nekim čijem ćete šarmu teško odoleti. Sa naglašenom kućom društvenog života, omiljeni ste i popularni, naročito kod suprotnog pola. Dodatni oprez sa finansijama i prilikom dogovora sa strancima.

RAK 

Totalno pomračenje Sunca blizu retrogradnog Merkura u vašoj astrološkoj kući karijere, nagoveštava probleme u komunikaciji sa šefovima, a Račicama i sa emotivnim partnerom. Starea simpatija želi da vas vidi. Bol u zglobovima.

LAV

Totalno pomračenja vašeg vladaoca Sunca u Ovnu, donosi vam probleme u komunikaciji sa partnerom i njegovom rodbinom. Oprez prilikom potpisivanja ugovora i sklapanje dogovora. Romantičan susret s nekim na putu ili predavanju. Rekreirajte se.

DEVICA 

U vreme današnjeg totalnog pomračenja Sunca u vašem osmom astrološkom polju, moguć strastveni susret sa Škorpijom. Dobijate ponudu za nov angažman, ako se bavite pisanjem ili često putujete zbog posla. Pazite se u saobraćaju.

VAGA 

Naglašeno sedmo astrološko polje, u kome je danas totalno pomračenje Sunca, menja vaše planove sa voljenom osobom. Sačekajte bolji period za dogovor ili ugovor sa strancima. Dopadate se nekome koga poznajete preko posla. Smanjite unos šećera.

ŠKORPIJA 

Totalno pomračenje Sunca donosi vam nesuglasice sa nadređenima. Oprez sa finansijama, ako sarađujete sa strancima. Moguć ulazak u romansu sa nekim ko radi u zdravstvu, naučnoj instituciji. Bračnom partneru potreban je vaš savet.

STRELAC 

Totalno pomračenja Sunca u petoj astrološkoj kući donosi vam isplativ angažman sa strancima, preko poslova sa nekretninama, poljoprivrede ili trgovine prehrambenim proizvodima. Odložite potpisivanje ugovora. Oprez za volanom.

JARAC 

Pomračenje Sunca blizu retrogradnog Merkura u polju privatnosti, donosi konflikte sa voljenom osobom, članovima porodice, rođacima, komšijama, saradnicima. Jarčevi treće dekade mogu da se zaljube. Novac stiže umetnicima.

VODOLIJA 

Pomračeno Sunce, vladalac partnerskih odnosa, u astrološkoj kući komunikacija, nagoveštava susret sa nekim na kraćem putu. Mnoštvo planeta u trećem astrološkom polju donosi vam novac preko privatnog biznisa, intelektualnih i delatnosti povezanih sa kraćim putovanjima.

RIBE 

Naglašeno astrološko polje novca u kome je danas pomračenje Sunca upozorava na dodatni oprez sa novcem. Voljena osoba je ljubomorna. Konjunkcija vašeg vladaoca Neptuna i Venere, planeta obmana i romantike i ljubavi, čini vas sklonim zabludama.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar