“Uhvatio se za glavu i počeo da plače”: Otac ubice Danke Ilić saznao da mu je sin preminuo

Prema nezvaničnim saznanjima R. D. saopštili su u pritvoru da mu je sin iznenada preminuo, a on je to podneo dosta teško.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

R. D., osumnjičen da je pomagao u prikrivanju ubistva Danke Ilić, saznao je u pritvoru da mu je sin Dalibor D., koji je bio osumnjičen za isto krivično delo, preminuo u policijskoj stanici!

Prema nezvaničnim saznanjima R. D. saopštili su u pritvoru da mu je sin iznenada preminuo, a on je to podneo dosta teško.

“Uhvatio se za glavu i počeo da plače”

– Uhvatio se za glavu i počeo da plače – kaže dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, ponašanje R. D. nakon današnjeg saslušanja u nadležnom tužilaštvu u Beogradu, takođe svedoči o tome koliko mu je teško zbog smrti sina.

– On je prilikom izlaska iz zgrade tužilaštva, oborio pogled na zemlju i jedva se kretao. Sve vreme je bio skrušen, čak i kada su mu čuvari rekli da ubrza korak i uđe u policijsku maricu – napominje sagovornik.

Podsetimo, D. D. (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao bratu osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar