Dnevni horoskop za 5. april: Jedan STRELAC misli na VODOLIJU, BIK ulazi u romansu sa zauzetom osobom

Lav bi trebalo više da se odmara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/jonatas calebe meireles

OVAN

Vaša nestrpljiva priroda može biti uzrok trzavica na poslu. Planeta ljubavi, Venera koja upravlja vašim odnosom sa partnerom, danas ulazi u vaš znak pa preko prijatelja možete da upoznate privlačnu osobu. Strelac želi da vas vidi. Pad imuniteta.

BIK 

Vaš vladalac Venera ulazi u Ovna i pravi sekstil sa Plutonom, donoseći vam mogućnost romanse sa zauzetom osobom. Mars blizu Saturna, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Imate nov izvor prihoda, ali pazite da vas neko ne prevari.

BLIZANCI 

Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, danas ulazi u polje društvenog života, pa slobodni Blizanci mogu da upoznaju nekoga u klubu ili na proslavi. Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i vašim biznisom, remeti vaše planove.

RAK 

Ulazak Meseca u Ribe dgde se već nalaze Mars i Saturn, donosi vam probleme sa strancima. Planeta ljubavi, Venera, danas ulazi u Ovna, donoseći vam upoznavanje sa privlačnom, duhovitom osobom preko posla. Dodatni oprez u saobraćaju.

LAV

Mars pravi napet aspekt sa Saturnom, donoseći vam probleme sa finansijama. Merkur, vladalac vašeg posla, Današnji ulazak Venere, planete ljubavi, u strastvenog Ovna, nagoveštava početak romanse s nekim na kraćem putu. Više se odmarajte.

DEVICA 

Ulazak Meseca u polje partnerskih odnosa gde se već nalaze Mars i Saturn, donosi vam rasprave sa voljenom osobom. Venera ulazi u Ovna, nagoveštavajući susret sa Jarcem. Vaš vladalac Merkurje retrogradan, izbegavajte konflikte na poslu.

VAGA 

Vaš vladalac Venera danas ulazi u Ovna i pravi dobar aspekt sa Plutonom u astrološkom polju ljubavi, pa na nekom skupu, u restoranu, možete da upoznate harizmatičnu osobu. Vanredni troškovi, ako se bavite advokaturom, diplomatijom, modom.

ŠKORPIJA

Mesec ulazi u polje ljubavi, gde su i vaš vladalac Mars i Saturn, pazite da ne budete povređeni. Venera ulazi u Ovna i pravi seksil sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam romansu s nekim ko radi u zdravstvu ili se bavi uslužnom delatnošću.

STRELAC

Retrogradni hod Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, donosi vam trzavice i nesuglasice sa voljenom osobom. Venera, planeta ljubavi, ulazi u kuću ljubavi, donoseći vam strastveni susret sa Ovnom ili Lavom. Napet nervni sistem.

JARAC

Retrogradni hod Merkura, izaziva konflikte sa voljenom osobom i članovima porodice. Pozicija Venere koja danas ulazi u znak Ovna, podstiče vašu ljubomoru. Napet aspekt Marsa i vašeg vladaoca Saturna, donosi probleme sa rođacima.

VODOLIJA

Naglašena astrološka kuća novca, u kojoj se danas nalaze čak četiri planete, upozorava na oprez sa rizičnim finansijskim transakcijama. Susret sa starom simpatijom u večernjim satima. Jedan Strelac misli na vas. Osetljiv želudac.

RIBE

Ulazak Meseca u vaš znak gde se već nalaze Mars, Saturn i vaš vladalac Neptun, čini vas osetljivijim i ranjivijim. Venera, planeta novca, danas ulazi u astrološko polje novca, donoseći vam neplanirane troškove. Proverite štitnu žlezdu.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar