Dnevni horoskop za 3. april: RAKOVIMA sledi zanimljiv susret, LAVOVIMA stižu dobre vesti iz inostranstva

Kakva je astro situacija za danas?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Jill Wellington

Ovan

Sa Mesecom blizu Plutona u astrološkoj kući društvenog života, imate pomoć i podršku uticajnih prijatelja. Možete da monetizujete svoje poslovne ideje. Aspekt sa Neptunom, u prepodnevnim satima, čini vas sklonim zabludama.

Bik

Mesec blizu Plutona u astrološkom polju karijere, pod uplivom Sunca iz polja tajni, donosi vam uvećanje prihoda preko honorarnog ili paralelnog poslovnog aranžmana. podstiče vašu ambiciju čineći vas energičnijim kada se radi o ulaganju u privatni biznis.

Blizanci

Ulazak Meseca u Vodoliju, gde ga je dočekao Pluton, donosi vam zaradu preko poslova sa strancima. Pozicija Sunca (simbola osobe na položaju), koje upravlja vašom logikom, pomaže vam u realizaciji nekog plana. Sumnjate u iskrenost voljene osobe.

Rak

Vaš vladalac Mesec blizu Plutona u osmoj astrološkoj kući, donosi vam vest o novcu preko partnerskog posla. Aspekt sa Suncem, vladaocem vašeg poslovnog ali i ljubavnog života, nagoveštava iznenadni susret sa šarmantnom osobom.

Lav

Zbog Meseca blizu Plutona u kući partnerskih odnosa, kojim vladaju Uran i Saturn, budite spremni na kompromise i u ljubavi i u poslu. Sekstil sa vašim vladaocem Suncem, donosi vam dobre vesti iz inostranstva ili sa fakulteta. Nervoza.

Devica

Konjukcija Meseca i Plutona donosi vam uvećanje zarade i mogućnost dogovora o novom poslu, preko prijatelja ili stranaca.Pazite šta izjavljujete i potpisujete. Napet aspekt sa Neptunom, podstiče nervozu i konfuziju kod vašeg ljubavnog partnera.

Vaga

Mesec, koji upravlja vašom karijerom blizu Plutona u astrološkom polju ljubavi, donosi mladim Vagama susret sa starijim muškarcem, koji je dosta posvećen poslu. Novac vam pristiže preko privatnog i biznisa sa nekretninama.

Škorpija

Sa Mesecom u Vodoliji, blizu vašeg vladaoca Plutona, simbola dominacije, mogući su problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Napet aspekt sa Neptunom upozorava na dodatni oprez sa pravnom dokumentacijom. Vanredni troškovi.

Strelac

Mesec blizu Plutona u astrološkoj kući biznisa, trgovine i intelekta, novembarskim Strelcima donosi uvećanje prihoda preko saradnje strancima. Imate utisak da voljena osoba nešto krije od vas. Provodite više vremena sa prijateljima. Glavobolja.

Jarac

Sa konjunkcijom Plutona i Meseca, koji upravlja partnerskim odnosima, želite da ispunite očekivanja i poslovnih saradnika i voljene osobe. Napet aspekt sa Neptunom, opominje na oprez sa dokumentima. Susret sa nekim koga poznajete preko posla.

Vodolija

Mesec blizu Plutona u vašem znaku, donosi vam uvećanje prihoda preko prijatelja i saradnje sa strancima. Trebalo bi da budete tolerantniji prema saradnicima i kolegama. Ljubavni partner vam priprema prijatni iznenađenje. Glavobolja.

Ribe

Sa Mesecom blizu Plutona u Vodoliji, želite da se drugačije organizujete i na poslu i u privatnom životu. Izazovan aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, nagoveštava mogućnost kontakta ili romantičnog susreta sa starom simpatijom. Više se odmarajte.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar