”Ženi ne bi trebalo da se oduzmu dijamanti samo zato što gubi muškarca: Emilin “prsten za razvod” (FOTO)

Manekenka je u septembru 2022. godine podnela zahtev za razvod od producenta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram@emrata

Za verenički prsten smo svi čuli, ali da li znate za “prsten za razvod”?

Manekenka Emili Ratajkovski i glumac Sebastijan Ber Meklard pokazali su svoje “prstenje za razvod” i priča iza njih je prilično zanimljiva. Ratajkovski je uzela svoj nekadašnji verenički prsten i podelila ga na dva dela nakon razvoda od bivšeg muža, prenosi Today.

– Prstenje predstavljaju moju ličnu evoluciju, mislim da ženi ne bi trebalo da se oduzmu dijamanti, samo zato što gubi muškarca – rekla je Ratajkovski za Vogue.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ratajkovski i Ber-Meklard venčali su se 2018. godine i imaju sina Silvestera, a ona je podnela zahtev za razvod od producenta u septembru 2022. Originalni verenički prsten glumca “I Feel Pretty” bio je komad od dva kamena koji se sastojao od dijamanta u obliku kruške i  princess-cut dijamanta na zlatnoj traci. Ideja da se prsten odvoji potekla je iz eseja „The Unravelers”, njene prijateljice Stefani Danler, rekla je za magazin.

– Ideju je Stefani dobila zbog zmijskog prstena njene bake —  komad se sastoji od različitih kamenja iz njenih različitih brakova- rekla je Ratajkovski.

– Svidela mi se ideja o prstenu koji bez stida predstavlja mnoge živote koje je žena proživela.

Pomoć oko „prstenja za razvod“, zatražila je od Alison Hemla, direktorke brenda finog nakita Alison Lou.

– Ideja razvoda je razdvajanje, tako da je uvek trebalo da bude odvajanje na dva, ali komplementarna prstena – objasnila je ona.

Dijamant u obliku kruške postao je prsten za mali prst, dok je princess-cut prsten prepravljen u veći kamen sa dva trapezoidna kamena sa obe strane.

– Ovo je samo…LEGENDARNO – prokomentarisala je jedna osoba na objavi modela na Instagramu, dok je druga rekla – samo napred, devojko.

Tokom nastupa u novembru 2022. na TODAY With Hoda & Jenna, Ratajkovski je iskreno govorila o životu nakon razvoda. Rekla je da je samački život „tako lep“.

-Tako je lepo, iskreno. Ja nikome ništa ne dugujem… osim svom sinu.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar