Brnabić dobila nagradu od UAE: Priznanje za izuzetan rad predsednice Vlade Srbije

Nagradu je u ime premijerke Brnabić primila ministarka pravde u Vladi Republike Srbije Maja Popović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/CCTV

Premijerka Srbije Ana Brnabić dobila je od Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) globalnu nagradu za izvrsnost vlada.

U pismu upućenom Brnabić povodom dobijanja nagrade je navedeno da je globalna nagrada za izvrsnost vlada međunarodno priznanje koje slavi izvanredne vladine inicijative i najbolje prakse iz celog sveta, koje su identifikovane kroz opsežan proces istraživanja.

– Kroz ovu nagradu, cilj nam je da odamo počast ogromnim naporima koji su doveli do značajnih pozitivnih promena, postavljajući merilo za izvrsnost u upravljanju i razvoju, navedeno je u pismu, saopštila je Vlada Srbije.

Dodaje se da je nagrada priznanje za izuzetan rad predsednice Vlade Srbije za izuzetne napore u implementaciji inicijative „SOS za gluve“, koja je posvećena olakšavanju komunikacije za zajednicu gluvih i obezbeđivanju socijalne inkluzije za sve članove društva.

Nagradu su Ani Brnabić dodelili njegovo Veličanstvo šeik Dijab bin Mohamed bin Zajed Al Nahjan, predsednik Internacionalnog humanitarnog i filantropskog saveta i sin predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i njegova Ekselencija Mohamed El Gergavi, ministar kabinetskih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata i predsednik Svetskog samita vlada.

Nagradu je u ime premijerke Brnabić primila ministarka pravde u Vladi Republike Srbije Maja Popović, navedeno je u saopštenju.Izvor: novosti.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar