Dnevni horoskop za 9. februar: Mlad Mesec u Vodoliji u aspektu sa Uranom, donosi neplanirane rasplete

Evp šta su zvezde i planete pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Vladyslav Dushenkovsky

OVAN 

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u Vodoliji, a ove godine pravi napet aspekt sa Uranom, planetom preokreta, što vam donosi promenu planova, vanredne troškove, trzavice sa emotivnim i poslovnim partnerom. Čuvajte glavu od povreda.

BIK 

Ovogodišnji mlad Mesec u vašem astrološkom polju karijere, pravi napet aspekt sa Uranom u vašem znaku, zbog čega bi trebalo da izbegavate rasprave sa ženama, naročito na poslu (važi za oba pola). Pazite se u saobraćaju.

BLIZANCI 

Jednom godišnje mlad Mesec nađe se u vašoj devetoj astrološkoj kući, donoseći vam iznenadni prekid kontakata sa saradnicima iz inostranstva, a studentima promene u rasporedu ispita. Rasprave sa ženama. Podložnost povredama.

RAK

Mlad Mesec, vaš vladalac, jednom godišnje nađe se u astrološkom polju finansija, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i rizične investicije. Iznenadno razdvajanje od partnera zbog putovanja. Moguća povreda nožnog članka.

LAV 

Ovogodišnji mlad Mesec u Vodoliji, obrazuje izazovan aspekt sa Uranom u vašem astrološkom polju karijere, pa pokušajte da izbegnete rasprave sa nadređenima, kao i sa emotivnim partnerom. Moguć problem sa štitnom žlezdom.

DEVICA 

Pozicija mladog Meseca u šestoj astrološkoj kući , ove godine pravi kvadrat sa Uranom, što povećava tenziju na poslu i donosi konflikte sa saradnicima. Romantično upoznavanje preko neta. Pazite se za volanom.

VAGA 

U vreme mladog Meseca u Vodoliji, znaka koji zahvata vaša peta astrološka kuća, danas možete da upoznate ekscentričnog umetnika ili harizmatičnog sportistu. Klonite se nepotrebnih troškova, zaobiđite šoping molove.

ŠKORPIJA 

Mlad Mesec u Vodoliji, ove godine pravi napet aspekt sa Uranom u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, donoseći vam probleme sa voljenom osobom, ali i sa poslovnim partnerima. Osetljiv želudac.

STRELAC 

Jednom godišnje mlad Mesec nađe se u vašem astrološkom polju komunikacija i biznisa, a ove godine može da vam donese poznanstvo sa nekim preko interneta. Problemi sa dokumentacijom. Pazite se za volanom. Podložnost povredama.

JARAC

Pozicija mladog Meseca, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, u Vodoliji (jednom godišnje), ove godine pravi napet aspekt sa vašim suvladaocem Uranom, zbog čega su mogući problemi sa ljubavnim, ali i poslovnim partnerom.

VODOLIJA

Mlad Mesec jednom godišnje nađe se u vašem znaku, a ove godine pravi kvadrat sa vašim vladaocem Uranom, pa će vaši ionako osetljivi nervi biti napeti kao strune. Promena plana u vezi sa putovanjem. Pazite šta potpisujete.

RIBE 

Ovogodišnji mlad Mesec u Vodoliji, u koji “pada” vaša astrološka kuća tajni i intuicije, obrazuje izazovan aspekt sa Uranom, donoseći vam probleme sa dokumentima, u saobraćaju, kao i u komunikaciji sa saradnicima, rođacima, decom.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar