Ova žena izgleda 30 godina mlađe, a tvrdi da postoji konkretan način za održavanje mladolikosti (VIDEO)

Babet Dejvis ima 73 godine, ali izgleda barem 30 mlađe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Youtube

Babet Dejvis nikad nije krila svoje godine, a zašto i bi kada izgleda neverovatno mladoliko uprkos tome što ima 73 godine.

Babet kaže da mladolikost duguje veganskoj ishrani koju praktikuje 25 godina. Ona je kuvar, motivacioni govornik, stručnjak za fitnes i sve to u 8. deceniji života.

Dok je odrastala imala je niz zdravstvenih problema uključujući astmu, ekcem, bolove u ušima, a onda je 1990. godine doživela prekretnicu kada je odlučila da pređe na veganski način života.

Ona svako jutro započinje sa smutijem od algi i pojede jednu šaku orašastih plodova. Posle toga trenira, a potom kuva neki veganski ručak.

Međutim, ono što Babet smatra najvažnijim je to da sami nađete svoj put kojim ćete ići, te da budete srećni i zadovoljni svojim izgledom, ali i stanjem duha.

Kada je prvi put objavila na internetu svoju fotografiju u kupaćem kostimu i na njoj napisala da ima 70 godina, niko joj nije verovao.

Ali Babet ubeđuje sve ljude oko sebe, da mogu da izgledaju fenomenalno u bilo kojoj dobi, jer sve je stanje uma i veganske ishrane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phillip Walker (@philathletix)Izvor: stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar