Biković glumi sa Švarcenegerom: “Veoma sam ponosan”

Miloš Biković uskoro će osvojiti i Holivud

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Instagram/bikovic

Miloš Biković će u seriji “Beli lotos” glumiti s Patrikom Švarcenegerom, sinom Arnolda Švarcenegera.

Američka televizijska mreža HBO nedavno je objavila da će najpopularniji srpski glumac biti deo treće sezone hit serije, a otkriveno je da će se ekipi pridružiti i Patrik Švarceneger, sin američkog glumca koji je svetsku popularnost stekao ulogom Terminatora u istoimenom filmu.

Foto:Printscreen/Youtube

Švarceneger mlađi karijeru je započeo još 2006. kao maneken, a godinama radi i kao glumac.

Foto:Printscreen/Instagram

“Pored Mišel Monahan, Parker Pouzi, Miloša Bikovića, Lesli Bib i Džejsona Ajzaksa, u trećoj sezoni ekipi će se pridružiti i Patrik Švarceneger. Počastvovani smo što imamo sjajnu ekipu za narednu sezonu i jedva čekamo da počnemo snimanje u februaru u Tajlandu”, saopšteno je iz produkcije magapopularne serije autora Majka Vajta.

Miloš Biković kaže da je ponosan što će glumiti sa takvim zvezdama.

– Prošao sam na kastingu i veoma sam ponosan što ću biti deo takve ekipe. Sama procedura izbora glumaca je standardna i kod nas, i u Rusiji, pa i na Zapadu. Lepota filmske umetnosti je u tome što je ona u osnovi ista i u Beogradu i u Moskvi i u Holivudu. Potpisao sam “žestok” ugovor, koji me prilično ograničava da govorim o detaljima projekta. Sigurno je da će snimanje trajati duže nego što je to bio slučaj u prethodnim sezonama, biće temeljnije, pa verujem i da će treća sezona biti baš ono što se očekuje, bolja od prve dve – ispričao je glumac nedavno.

Biković je dospeo u žižu interesovanja svetskih medija nakon što je objavljeno da će biti deo treće sezone serije, a ubrzo je vlast Volodimira Zelenskog sramno napala našeg glumca. Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine je prošle nedelje nazvalo Bikovića “Putinovim glumcem” i optužilo ga da “podržava genocid i krši međunarodno pravo”?!

Putem društvene mreže Iks iz ukrajinskog ministarstva postavili su pitanje čelnicima kompanije HBO: “Da li je u redu da radite sa osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo?” Američka televizijska mreža nije se oglasila na gnusne laži i uvrede upućene našem glumcu.Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar