Ivana Španović fokusirana na OI, u Parizu se juri kruna karijere: “Motivisani smo kao nikada do sada”

Nakon dodele nagrada, srpska atletičarka govorila je o daljim planovima i Olimpijskim igrama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YT/WandaDiamondLeague

Na svečanosti Srpskog atletskog saveza, Ivana Španović proglašena je za najbolju atletičarku Srbije u protekloj godini.

“Očekuje nas mnogo stvari što se tiče Atletskog saveza. Sigurna sam da će ovo biti jedna lepa godina, sa krunom u Parizu. Nadam se da će u Parizu biti i moja kruna godine i karijere. Sve što sada radimo je u ime tog cilja. idmeo polako, napravila sma malo dužu pauzu posle završetka sezone. Planiramo neko takmičenje u zimskom delu sezone, ako ne bude bola. Takmičiću se u zimskom delu sezone na SP, gde ću braniti titule svetske prvaknje. Ako ne, nastavljamo pripreme za Pariz i to je jedina stvar koja me inspiriše da tada budem u najboljem izdanju”, rekla je Ivana Španović.

Naša atletičarka će u Parizu pokušati da osvoji zlatnu medalju, jedinu koja joj fali u bogatoj riznici.

“Goran je motivisan kao nikada do sada i ovo je kao da prvi put pokušavano da uradimo nešto. Sve trikove, svo znanje, sve što smo stekli svih ovih godina, pojedinačno, kao tim, da ćemo to iskoristi”, rekla je šampiona iz Budimpešte iz 2023. godine.

Ivana je dodala da je iskustvo ogromna prednost pred predstojeće Igre u Paizu.

“Meni se nijedna medalja nije slučajno desila. sve je možda bilo sporije i duže, ali sam u glavi i fizički bila spremna da je to moje vreme za medalje. To je dodatni izazov, da vidim dokle mogu. A to je znak pitanja i dalje, jer sam i u Budimpešti da sam mogla više od 7,14. Volela bih da mi se u Parizu sve skocka”, rekla je Španović.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar