Drama u Beogradu: Neodgovornim ponašanjem umalo komšiji zapalio stan (FOTO)

Beograđanin izašao na terasu pa pobesneo kada je pogledao ispod sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Kulturu stanovanja, kako u malim tako i u velikim objektima (zgradama/kućama) nešto je što bi svako od nas trebao da poštuju, međutim iz primera jednog Beograđanina koji je zbog komšijinog pikavca zamalo imao požar u stanu, čini se da nije svuda tako.

Muškarac iz Beograda koji se na Tviteru potpisuje kao “VannKenobi” priznao je da mu je nepoznata osoba, verovatno komšija sa nekog sprata iznad, bačenim pikavcem u potpunosti uništio cveće i saksiju na terasi ali i deo terase. A onda je svojom objavom pokrenuo je čitav niz sličnih problema sa stanarima zgrada.

“Sinoć neko sa neke terase iznad verovatno bacio pikavac koji je završio u mojoj žardinjeri…Sreća pa sam slučajno video, no ajd’ da se bavimo globalnim temama”, napisao je on te priložio i fotografiju kao dokaz.

A na fotografiji, jeziv prizor – istopljena i uništena saksija od vatre, sa potpuno izgorelim cvećem i podom koji je takođe oštećen.

Ova nemila situacija naterala je i druge da se sete kakve su sve probleme imali ili imaju sa svojim komšijama.

Sve kreće od onog “ajde, šta ti smeta”

“Meni je žena iznad bacala pikavce koji su završavali na simsu. Izrešetala ga skroz dok sam primetila. Kad smo počeli da držimo otvoren prozor, ‘zamolila’ sam da bolje gađa, da ubaci koji pikavac u stan ili da joj kupim pikslu. Prestala da baca”, “Zapaliće zgradu id**ti . Iznad mene su se zapalile novine odlagane na terasi a ljudi imali blind vrata pa vatrogasci morali iz našeg stana da im gase požar”, “A ja se još bunim zbog kora od mandarina što nalazim po terasi”, “Kao da smo jedni drugima neprijatelji. Sve potiče od onog tipa ‘ajde, smetaju ti pušači’ ili ‘nećeš da crkneš zbog jednog bačenog papirića'”, pisali su oni.

Ipak, bilo je i onih koji su svojim ponašanjem potvrdili da poštuju svoje komšije.

“Ja uredno pikslu sa sobom nosim kad sam na terasi jer kultura a i komšinica ispod ima dosta cveća, planuli bi za sekund a i žao mi onog jorgovana porastao do moje terase. Opet nek je sva šteta ta saksija i sve ostalo da je dobro”, glasio je komentar jedne žene.Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar