Ima 40 miliona dolara i već dve godine nema krov nad glavom: Nakon razvoda promenio svoj život iz korena

Tek dve godine nakon što su se razišli, glumci su odlučili da se zvanično razvedu, a sve to vreme on provodi na točkovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen/YouTube

Holivudski glumci Džejson Momoa i Lisa Bonet i zvanično se razvode nakon što su dve godine proveli rastavljeni.

Oni su utvrdili sve pojedinosti svog razvoda istog dana kada je ona podnela zahtev za prekid braka, pre nekoliko dana u Los Anđelesu, javio je Page Six, prenosi Glossy.

Oni su pre dve godine saopštili da se razilaze posle 16 zajedničkih godina i četiri godine u formalnom braku, a bilo je jasno da će sve proteći mirno.

– Ljubav između nas dvoje nastavlja da postoji, ali evoulira na načine na koje želi da bude upamćena i proživljena. Oslobađamo jedno drugo, da budemo ko god učimo da postanemo — naglasili su oni u zajedničkom saopštenju i istakli svoju “nepokolebivu odanost ovom svetom životu i njihovoj deci”.

Ubrzo potom, mediji su javili da Momoa nije našao krov nad glavom nakon što je napustio zajednički dom i da živi u kamperu, a zatim su se pojavile njegove fotografije u luksuznom kombiju od čak 750.000 dolara. Dve godine kasnije – ništa se nije promenilo, što je i sam glumac priznao.

– Ja trenutno nemam dom – rekao je za Entertainment Tonight Momoa, čije je bogatstvo procenjeno na 40 miliona dolara .

– Živim na putu.

Glumac je ispričao da trenutno radi na dokumentarnoj seriji On the Roam, u kojoj ćemo videti njegove susrete s raznim zanatlijama, muzičarima i sportistima koje je upoznao putujući.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanne Yang (@jeanneyangstyle)

– Uvek sam na čudnim mestima – rekao je i istakao da se ljudi uvek iznenade kada ga vide u svojim gradovima.

– Stalno se dešava. Kažu mi: “Šta ti, pobogu, radiš u našem gradu?” – objasnio je. – Dopada mi se ideja da budem s običnim ljudima i radim svoju stvar, odnosno snimam, a onda im to pokažem.

Džejson Momoa, koji je stekao svetsku slavu ulogom Kala Droga u seriji “Igra prestola”, i prelepa zvezda “Kozbi šoua” Lisa Bonet bili su zaljubljeni od 2005. godine, a venčali su se 2017. Tokom svoje duge veze, dobili su dvoje dece: ćerku Lolu i sina Nakou-Volfa, a Džejson je postao očuh Lisinoj ćerki, glumici Zoe Kravic, koju je dobila s muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom.Izvor: Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar