Nestorović se ponovo oglasio: “Večeras donosimo konačnu odluku o glasanju u Beogradu”

Sastanak rukovodstva pokreta je večeras

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Nosilac liste “Mi, glas iz naroda” Branimir Nestorović rekao je da će se danas održati sastanak njegovog pokreta, nakon kog će moći da saopšti konačnu odluku o glasanju u Beogradu.

Nestorović kaže da je potrebno što pre procesuirati one koji su sinoć bili organizatori svih nereda u Beogradu. Kako je još istakao, sastanak rukovodstva njegovog pokreta je večeras, nakon čega će biti poznata konačna odluka.

– Sastanak rukovodstva pokreta je večeras. Srbija protiv nasilja je pokušala nasilne proteste, je li to nije dobar naslov za novine? Ali neće biti dovoljno procesuirati huligane moraju se procesuirati i organizatori nereda. Izostala je podrška građana, tražiće međunarodno posredovanje – kazao je Nestorović za portal Republika.rs.

Podsetimo, Nestorović, koji je rekao da neće pružiti podršku nijednoj strani, pre nekoliko dana je izjavio da će njegov pokret pružiti podršku vlasti, ukoliko neko bude pokušao nasilne promene na ulici.

– Samo jednu malu ogradu imamo, jer se komplikuje situacija sa tzv. prozapadnom opozicijom, ako bi došlo do nasilne pomene na ulici mi bismo onda podržali vlast, jer onaj ko je na vlasti predstavlja državu – istakao je Nestorović.Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar