Robert De Niro pobesneo kada je shvatio da mu je govor protiv Trampa isečen (VIDEO)

"Početak mog govora je bio isečen, a ja za to nisam znao. I želim da ga pročitam", rekao je glumac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ GQ

Robert De Niro izrazio je svoj bes na sceni na 33. dodeli Gotam nagrada u ponedeljak nakon što su izrezani komentari protiv Donalda Trampa koje je spremao da kaže tokom govora o svom najnovijem filmu, “Ubice cvetnog meseca” u režiji Martina Skorsezea. sa telepromptera bez njegovog znanja.

Nakon što je završio svoje pripremljene primedbe onako kako su bile unete na teleprompter, De Niro je rekao publici: “Želim samo da kažem jednu stvar. Početak mog govora je bio isečen, a ja za to nisam znao. I želim da ga pročitam.”

Zatim je podigao telefon i pročitao šta je uklonjeno.

“Istorija više nije istorija. Istina nije istina, pa čak i činjenice se zamenjuju alternativnim činjenicama i vođene teorijama zavere i ružnoćama”, počeo je De Niro i dodao:

“Na Floridi, mlade studente uče da su robovi razvili veštine koje bi mogle da se primene u svoju ličnu korist. Industrija zabave nije imuna na ovu gnojnu bolest. Vojvoda Džon Vejn je čuveno rekao za Indijance: “Ne osećam da smo pogrešili što smo im oduzeli ovu veliku zemlju. Postojao je veliki broj ljudi kojima je bila potrebna nova zemlja, a Indijanci su sebično pokušavali da je zadrže za sebe”, naveo je glumac

Robert je zatim skrenuo pažnju na bivšeg predsednika i aktuelnog kandidata Republikanaca za 2024. Donalda Trampa, koga je više puta oštro prozivao.

“Laž je postala samo još jedno oruđe u šarlatanovom arsenalu. Bivši predsednik nas je lagao više od 30.000 puta tokom svoje četiri godine na funkciji, i on drži korak u svojoj trenutnoj kampanji odmazde. Ali sa svim svojim lažima, on ne može da sakrije svoju dušu. On napada slabe, uništava darove prirode i pokazuje svoje nepoštovanje, na primer, koristeći “Pokahontas” kao vređanje”, rekao je De Niro i kritikovao one koji su mu “isekli” govor, piše Huffington Post.

 Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar