“Ja sam to krila”: Glumica razotkrivena nakon toliko godina

Glumica sve vreme lagala, istina otkrivena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/danymaksi

Jedna od najtalentovanijih i najuspešnijih domaćih glumica, Danica Maksimović, otkrila je u jednom intervjuu zanimljivu tajnu iz svoje biografije. Naime, malo ko zna da se Danica za glumu školovala u tajnosti, bez znanja roditelja, dok je istovremeno pohađala i Pravni fakultet.

– Moji roditelji nisu znali da sam upisala Akademiju, ja sam to krila. Išla sam paralelno na Pravni fakultet i donosila na uvid ocu indeks Pravnog. I oni mene vide na ekranu i kažu: “Je l’ ovo naša Danica? Ma nije, ma jeste…“ To je bilo moje prvo pojavljivanje – otkrila je glumica.

Danica je, inače, diplomirala na FDU, na smeru glume u klasi profesora Minje Dedića, gde je stekla značajno glumačko obrazovanje zajedno sa Branislavom Lečićem i Darom Džokić. Nakon toga, započela je uspešnu karijeru, ostvarujući zapažene uloge u filmovima poput “Hajduk”, “Sabinjanke”, “Ćao, inspektore”, “Noć u kući moje majke”, “Zona Zamfirova” i mnogim drugim. Takođe, igrala je i u popularnim TV-serijama poput “Jelena”, “Ranjeni orao” i “Urgentni centar”.Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar