Influenser iz Dubaija u luksuznoj kući drži divlje životinje, tvrdi da ih spasava kada ih drugi odbace

Njihove avanture gotovo svakodnevno objavljuje na Instagramu gde ima 4.6 miliona pratilaca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/ humaidalbuqaish

Humaid Abdulla Albuqaish, influencer iz Dubaija, u svom domu drži razne divlje životinje – od tigrova, lavova, zmija pa do medveda. Njihove avanture gotovo svakodnevno objavljuje na Instagramu gde ima 4.6 miliona pratilaca.

On ih bez imalo straha hrani i igra se s njima. Zbog držanja tih životinja u kući mnogi ga kritikuju, ali njega to ne pogađa. Odgovara da je otvorio privatni Zoo vrt.

Tvrdi da želi da zaštiti divlje životinje

Al Buqaish Private ZOO nalazi se u njegovom domu, a svako može da dođe da poseti te životinje, kao u uobičajenim ZOO vrtovima.

“Nijedna naša životinja nije kupljena i uzeta iz svog prirodnog okruženja. Udomljavamo divlje životinje koje su vlasnici napustili”, objašnjava Humaid na zvaničnoj stranici.

“Mogli bismo ih pustiti u divljinu, ali njihove šanse za preživljavanjem bile bi ravne nuli. Često ih pronađemo u jadnom stanju, vrlo mršave. Brinemo se o njima i dajemo im drugu priliku za život”, dodaje.

Misija njegovog privatnog Zoološkog vrta je, kaže, zaštititi životinje koje su pronašli i zbrinuli.

“Nastojimo da obezbedimo da naše životinje budu srećne i zdrave, sa obiljem hrane, čiste vode i utočišta za sve buduće generacije”, zaključuje Humaid.Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar