Glavu gore, tvoje vreme tek dolazi! Nikola Jović nezadovoljan situacijom: “Teže je nego prošle godine”

Srpski as otkrio kako se oseća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YT/LuisClaudioDeJesúsCharles

Ove sezone je odigrao samo tri utakmice, a u međuvremenu je bio na “pozajmici” u G ligi.

Jović ima utisak da ga Erik Spolstra i njegovi saradnici koriste na loš način.

“Nije lako, stvarno nije lako. Čak mi je teže nego prošle godine. Mislim, nekako imam osećaj da mogu da igram i da zaslužujem. Oni misle da još nisam spreman i ja ih totalno razumem. Nema tu šta. Ne znam kuda ovo sve ide, a ja sve što pokušavam je da budem što više na terenu. Nekako, čak i kad igram, onda imam osećaj da me možda koriste na pogrešan način. Nadam se da će neke stvari da se promene, nastaviću da radim… Stvarno podržavam sve što rade za mene i biće bolje sigurno”, rekao je Jović za “MaxBet radio” i emisiju “60 minuta sa Vladom i Acom”.

“Više na igru u odbrani. Sve u čemu sam dobar, oni kao da ne koriste, a ono u čemu sam lošiji, kao da to forsiraju. Zbog tih stvari se ne osećam najbolje na terenu. Šta znam, biće bolje. Znam da mogu da igram na više pozicija i na više načina, ali oni jednostavno kao da pokušavaju da me na neki način limitiraju. Stvarno se snalazim i pokušavam najbolje da izvučem iz ovoga, ali nije lako. Stvarno nije lako”.

Nikola ističe da je on insistirao da igra u G ligi kako bi imao minute.

“Ja sam insistirao. Nema poente da posle nekog dobrog leta, da sedim celu sezonu. Čak mi se ta G liga sviđa, ali tamo igram na poziciji ’pet’. Nekako, kao da trenutno nema izlaza za mene. Još uvek ne vidim svetlo na kraju tunela, ali siguran sam da će ga biti”, istakao je Jović.

Jović je prošle sezoe odigrao 15 utakmica za Majami uz prosek od 5,5 poena i 2,1 skok.Izvor: Objektiv.rs, B92.net

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar