Vučić i Hristodulidis prisustvovali su ceremoniji potpisivanja niza memoranduma (FOTO+VIDEO)

Predsednik Kipra boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TV Pink

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Kipar Nikos Hristodulidis prisustvovali su danas Savetu za saradnju Republike Srbije i Republike Kipar i ceremoniji potpisivanja memoranduma o razumevanju.

Foto: Printscreen/TV Pink

Memorandum o razumevanju o saradnji između Diplomatske akademije Ministarstva spoljnih poslova Srbije i Diplomatske akademije Ministarstva spoljnih poslova Republike Kipra potpisali su prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ministar spoljnih poslova Kipra Konstandinos Kombos.

Memorandum o razumevanju o saradnji između Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Srbije i Podministarstva za istraživanje, inovacije i digitalnu politiku Kipra u oblasti nauke, inovacije i narednih tehnologija potpisali su ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Srbije Jelena Begović i ministar spoljinih poslova Kipra Kombos.

Foto: Printscreen/TV Pink

Memorandum o razumevanju o saradnji Ministarstva prosvete Srbije i Ministarstva obrazovanja, sporta i omladine Republike Kipar u oblasti obrazovanja potpisali su ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović i ministar prosvete, sporta i omladine Atina Mihailidu.

Foto: Printscreen/TV Pink

Pre potpisivanja tri memoranduma održan je Savet za saradnju dve zemlje, u prisustvu predsednika dve zemlje.

 

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar