Dnevni horoskop za 22. novembar: Počinje sezona STRELČEVA, Sunce menja znak, evo šta to donosi svima

Ovan će uspešno rešavati pravna pitanja, Blizancima napeto sa parterom ili nadređenima, Jarčevi koji se bave naukom ili umetnošću imaće uspeh

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Artem Podrez

Ovan
Ulazak Sunca u polje putovanja, posle godinu dana, a Meseca u vaš znak, donosi vam priliv energije i entuzijazma. Bićete uspešni u realizaciji posla sa strancima, rešavanju pravnih i pitanja stručnog usavršavanja. Ljubomorne scene sa partnerom.

Bik
Vladalac vaše astrološke kuće privatnog života, Sunce, danas ulazi u znak putovanja, donoseći vam tajne ili dobitke preko honorarnih ili paralelnih poslova. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore i posesivnosti. Pazite da se ne opečete ili posečete.

Blizanci
Sunce danas ulazi u astrološko polje partnerskih odnosa obrazujući napet aspekt sa Saturnom u polju karijere, što nepovoljno utiče na odnos sa nadređenima, ali i voljenom osobom. Za vas se interesuje neko ko nosi uniformu na radu.

Rak
Sunce, koje upravlja vašim poslom ulazi u znak putovanja i pravi kvadrat sa Saturnom, što malo remeti odnos sa poslovnim, ali i ljubavnim partnerom. Pozicija vašeg vladaoca Meseca u Ovnu, upozorava da izbegavate konflikte i rasprave sa ženama.

Lav

Vaš vladalac Sunce, posle godinu dana, ulazi u kuću ljubavi i kreativnosti, donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Odgovara vam i pozicija Meseca u Ovnu, koja vam donosi kontakte sa strancima i odlazak na put u inostranstvo.

Devica

Ulazak Sunca u astrološko polje privatnosti povoljno utiče na odnose u domu, gde već duže vreme imate problema sa starijim članom porodice. Aspekt između Meseca u osmom polju i Marsa, opominje da izbegavate rasprava sa ženama i nepotrebne troškove.

Vaga

Sunce, vladalac vaših planova i kontakata sa strancima, posle godinu dana, ulazi u znak Strelca, donoseći vam odlazak na kraći put, dogovor o novom poslu, susret sa rođakom koga niste dugo videli… Voljena osoba ne može da sakrije ljubomoru.

Škorpija

Vladalac vaše astrološke kuće karijere, Sunce, ulazi u znak putovanja, donoseći vam uvećanje prihoda, mada će Jarac ili Vodolija pokušavati da malo odloži tu isplatu. Potrebno je da pokažete više strpljenja i razumevanja za saradnike i kolege.

Strelac

Posle godinu dana, Sunce ponovo prelazi preko vašeg znaka, donoseći vam priliv energije i entuzijazma, pa ćete biti u prilici da putujete, sklapate poslove sa strancima, stručno se usavršavate. Podložnost povredama, naročito u sportu.

Jarac

Vaš vladalac Saturn obrazuje izazovan aspekt sa Suncem koje danas ulazi u astrološko polje ograničenja ali i inspiracije, što može da uspori neke dogovore. S druge strane, povoljno utiče na umetnike, naučnike, sportiste, donoseći im motivaciju za uspeh.

Vodolija

Sunce, koje upravlja vašim partnerskim odnosima, ulazi u astrološko polje neočekivanih situacija, donoseći vam probleme sa voljenom osobom, rođacima, komšijama, saradnicima. Mesec u kvadratu sa Marsom, upozorava da se klonite rasprava sa ženama.

Ribe

Sunce koje vlada vašom svakodnevicom, posle godinu dana, ulazi u astrološku kuću karijere, donoseći vam podršku uglednih i osoba na položaju. Aspekti Meseca u Ovnu, nepovoljno utiču na poslove sa strancima. Pazite da se ne opečete ili povredite.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar