Dnevni horoskop za 14. novembar: BIK preteruje u svemu, OVAN treba da se kloni rasprava i svađa

Pogledajte šta su nam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Viktor Hanacek

Ovan 
Prelazak Meseca preko Merkura u Strelcu, čini vas sklonim pogrešnim odlukama, ako često putujete zbog posla, radite sa strancima, bavite se predavaštvom. Susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu u inostranstvu. Izbegavajte rasprave sa ženama.

Bik 
Mesec u osmom astrološkom polju pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam novac, ali i strastveni susret sa šarmantnom osobom. Pod uticajem Jupitera, preterujete u svemu i skloni ste nelogičnim zaključcima i rizičnim ulaganjima.

Blizanci
Mesec u Strelcu u konjunkciji sa vašim vladaocem Merkurom, čini vas sklonim nelogičnim odlukama, kada se radi o poslovnim ponudama iz inostranstva. Klonite se nepotrebnih troškova. Osoba koju poznajete preko prijatelja, želi da se vidi s vama.

Rak 
Kada vaš vladalac Mesec prelazi preko Merkura, pa još u astrološkoj kući kući posla, možete biti skloni subjektivnim procenama poslovne situacije. Stara simpatija uporna je u nastojanju da ponovo privuče vašu pažnju. Ribe misle na vas.

Lav 
Mesec u astrološkom polju kreativnosti u sekstilu sa Venerom, povoljno utiče na vašu odluku o poslovnom dogovoru sa strancima. Preko nekoga koga poznajete od ranije, pruža vam se mogućnost usavršavanja ili putovanja u inostranstvo. Strelac misli na vas.

Devica
Vaš vladalac Merkur blizu Meseca u astrološkoj kući ograničenja, odlaže pregovore sa osobama koje žive u inostranstvu. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice i emotivnim partnerom. Romantični Bik šalje vam poziv za izlazak.

Vaga 
Dobar aspekt Meseca sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam uspeh i novac ako radite u medijima ili nekoj drugoj delatnosti preko koje ste prisutni u javnosti. Na kraćem putu možete da upoznate jednog Lava. Budite oprezniji u saobraćaju.

Škorpija 
Prelazak Meseca preko Strelca, donosi vam novac preko posla sa nekretninama, ali i vanredne troškove. Dogovor sa jednim Rakom, obećava uspeh umetnicima, sportima i Škorpijama čije zanimanje ima veze sa obrazovanjem najmlađih. Nesanica.

Strelac 
Mesec u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, pa ste skloni pravljenju megalomanskih poslovnih planova, naročito sa strancima. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

Jarac
Mesec koji upravlja kućom partnerskih odnosa, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, što nepovoljno utiče na vašu komunikaciju sa ljubavni, ali i poslovnim partnerom. Dopada vam se osoba koja često putuje, zbog posla. Bik misli na vas.

Vodolija
Pozicija Meseca koji pravi izazovan aspekt sa Saturnom u astrološkom polju posla, nepovoljno utiče na vaše finansije. A rešavanje problema sa novcem, otežava vam osoba sa kojom ste nekada sarađivali. Susret sa nekim ko stiže sa dužeg puta.

Ribe
Pozicija Merkura, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, čini vas pristrasnim kada se radi o odnosu prema voljenoj osobi. Aspekti sa Mesecom, odlažu ili usporavaju realizaciju posla koji ima veze sa turizmom, marketingom, advokaturom.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar