VERIO SE BIKOVIĆ! Ivana objavila srećne vesti (FOTO)

Popularni srpski glumac Miloš Biković, verio se sa svojom izabranicom Ivanom Malić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/ivanamalic_

Ovaj par već duže vreme uživa u skladnoj vezi, a nedavno su objavili da će postati roditelji.

Najpopularniji glumac sa naših prostora i crnogorska pravnica, koji se zabavljaju nešto više od dve godine, s nestrpljenjem očekuju sina, potvrdili su nedavno.

Dok užurbano pripremaju dom za svog naslednika, par je odlučio i da se veri. Kako Kurir saznaje, njih dvoje su se verili pre nekoliko dana, a budući da se trude da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti nisu se eksponirali.

– Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbegne pompu, euforiju i da čin venčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi pre nego što postanu roditelji. I jedno i drugo su se usaglasili da je najbolje da informacije o intimnom činu podele sa svojim pratiocima i javnosti tek kada se sve završi – priča naš izvor.

Biković je izabrao jako lep verenički prsten, a njegova izabranica pohvalila se na društvenoj mreži Instagram. Ona je pozirala ispred noćnog ogledala sa maskom na licu, a na slici se jasno uočava i njen verenički prsten.

 Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar