Priveden BAHATI vozač koji je vozio Brankovim mostom delom za pešake

Osumnjičeni će sutra biti saslušan kod tužioca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Naxi kamera

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Novi Beograd odredilo je danas zadržavanje I.U. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Kako je MUP saopštio, on se sumnjiči da je 13. oktobra, posle ponoći, upravljajući „dačijom“ vozio u kontra smeru pored Ušća na Novom Beogradu, a potom na Brankovom mostu trotoarom na kom su se u tom trenutku nalazili pešaci.

Osumnjičeni će sutra biti saslušan kod tužioca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su dvadesetdevetogodišnjeg muškarca koji je počinio više prekršaja zbog kojih mu je sudija za prekršaje izrekao kaznu 30 dana zatvora, 150.000 dinara i godinu dana zabrane upravljanja vozilom i 23 kaznena poena.

On je u nedelju, 22. oktobra na državnom putu ka Lajkovcu, prvo pretekao četiri vozila preko pune linije, zatim je prekoračio dozvoljenu brzinu kretanja i vozio 155 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 60. A potom je na delu puta ka Divcima pretekao na punoj liniji vozilo i vozio brzinom od 140 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje 40.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. pa svaka čast izgleda da su kamere odradile svoje, ovog odmah pravac zatvor i oduzeti mu to vozilo , a i vozačka na neki dugi vremenski period, tako sa samo oštrim merama će se stati ovom bahacenjem na put....pravac robija i debelo po džepu....

    Odgovori

Ostavite komentar