Fitnes bliznakinje najavile tužbe posle priče o psu: “Osudili su nas i vređali, želeli su nam smrt”

Bliznakinje su sada prokomentarisale celu situaciju, a najavile su i tužbe protiv pojedinih javnih ličnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram/fitness.bliznakinje

Julija i Natalija Đukić, na društvenim mrežama poznate kao “fitnes bliznakinje”, ostavile su psa Bekija u azil pod imenom “Animal rescue Nikola”.

Vlasnik Nikola Stojković, oglasio se nakon što se u javnosti podigla bura zbog nemarnog poteza influnserki.

Naime, on je istakao da su one rekle da su psa našle na ulici, čipovale ga, vakcinisale i očistile od parazita i shvatile da ne mogu da brinu o njemu.

Bliznakinje su sada prokomentarisale celu situaciju, a najavile su i tužbe protiv pojedinih javnih ličnosti.

-Svi su nas osudili i vređali. Želeli su nam smrt. Pretili su našoj porodici, doživele smo strašno internet nasilje. Samo da kažemo da je sve zabeleženo i da će svaka osoba koja je učestvovala u ovome odgovarati. U redu je reći svoj stav, ali do neke granice. Kada se to pređe i te kako se odgovara – rekla je Natalija Đukić, a na njene reči se nadovezala i Julija:

-Želim da kažem i da su se mnoge influenserke i poznate ličnosti su nas javno vređale. Želele nam da boravimo u kavezu sa sto ljudi, neke su nas i imitirale, a želim da znaju da ni one ne pokazuju dobar primer drugima, nego upravo suprotno. Vi učite decu da je normalno da mrze i osuđuju druge. Jedan influenser je upravo to propagirao, a nije nas ni pozvao i pitao da li je to istina. Nisu ni hteli da čuju našu priču. Niko ne zna ko je Baki, gde je sve bio i šta smo sve mi prošle da bi ozdravio, ali najlakše je osuditi.Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar