Đukanović o napadima na Danila: Kurti je jedini terorista, a Svečlja srbomrzac, Vučić im je glavna meta

Gosti "Hit Tvita" su advokat Vladimir Đukanović, narodni poslanik SNS, prof.dr Dragana Mitrović, FPN, Vladislav Jovanović, bivši ministar spoljnih poslova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink

Ddvokat Vladimir Đukanović, narodni poslanik SNS, gostjući u emisiji Verice Bradić na TV Pink, povodom oglašavanja predsednika Vučića nakon novih napada Aljbina Kurtija ocenio je da je poenta čitave kampanje da se Srbija proglasi terorističkom.

– Jedini terorista i on opstaje na tome što je počeo svoju karijeru tako je Kurti. Taj Svečlja, ja sam ga upoznao, to je par ekselans srbomrzac. Pazite šta oni rade, oni ne napadaju nazovi patriotsku opoziciju, ali je Vučić glavna meta, SNS, Radoičić. Zašto? Pa zato što mora Vučić da se sruši, ocenio je Đukanović.

Kako kaže, napadi na našu zemlju i predsednika najviše dolaze iz Beograda.

Gosti “Hit Tvita” su pored Đukanovića i prof.dr Dragana Mitrović i Vladislav Jovanović, bivši ministar spoljnih poslova.

Govoreći o ratu u Izraelu koji je izazvao iznenadnim napadom na pojas Gaze Hamas, Jovanović je rekao da je pravo na obema stranama i da nije postojalo dovoljno volje da se stvar reši harmonično.

– Velikim silama je odgovaralo da ta situacija ostane dremajuća – kazao je Jovanović i dodao da je par puta izgledalo da će se doći do rešenja, ali da se sve brzo raspadalo.

Đukanović je naglasio da je u ovom sukobu Srbija stala na stranu mira.

– U ovoj situaciji mi osuđujemo svaki teroristički akt – istakao je on i dodao ko može da podrži otmicu ljudi.

Đukanović je naveo da prati situaciju i da Srbija treba da zahteva da dođe do mira i da mu se čini da dolazi do sukoba na svetskom nivou.

– Upleteni su interesi raznih sila, mi smo mala zemlja koja treba sebe da zaštiti jer ono što se tamo događa može da se reflektuje ovde – ocenio je Đukanović i dodao da se pale mnoga žarišta.Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar