Dokolenice su trend koji nam stiže direktno sa modnih pista: Evo par predloga kako možemo da ih nosimo

Sportske, tople pletene ili najlonke - na vama je da izaberete stil koji se najviše slaže s vašom estetikom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/cottonbro studio

Nedelje mode završno sa Parizom za ovu godinu su gotove, a iza sebe su u vidu trendova pustili jedan naročito istaknut: čarape do kolena.

Radi se o detalju koji, uz malo promišljenog i strateškog biranja, može totalno podići vaš outfit i diktirati mu estetsku notu dok istovremeno možete biti sigurni da vam na nogama neće biti zima.

Sportske, tople pletene ili prozirne najlon – na vama je da izaberete stil koji se najviše slaže sa vašom estetikom, te se ove jeseni slobodno poigrajte sa ovim lookom i u vaše modne kombinacije ubacite notu zaigranosti!

U nastavku teksta donosimo nekoliko ideja kako da nosite ove sezone dokolenice.

Prozirne najlon čarape

Dok je donedavno vidljiva najlonska dokolenica bila apsolutni modni zločin, čini se da je taj vetar dunuo na drugu stranu i odjednom je to postalo trendi.

Ovakve čarape gotovo svi imamo u pripravnom stanju baš u ovo jesenje doba kada je pretoplo za najlonke, a ponekad prehladno za kratke čarape.

Uparite ih sa bilo kojom niskom obućom i to je to.

Pletene dokolenice

Pletivo uvek dobije svojih pet minuta slave početkom prohladnih jesenjih jutara. Pletene dokolenice će sa vašim kombinacijama podariti tačno pogođen ton, a ako ste imalo zimogrožljivi, ovaj trend će vam se itekako dopasti.

Uparite ih sa sandalama, čizmama, baletankama ili mokasinkama.

Foto: Pixabay/StockSnap

Klasične bele čarape do kolena

Kada ste u nedoumici koje čarape odabrati za upuštanje u kreiranje ovog looka, sigurna zona su dobre stare bele čarape. Uparite ih s mokasinama, cipelama na platformu ili pak baletankama za totalno šik outfit.

Foto: Pixabay/Engin Akyurt


Izvor: novilist.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar