Javio da je opljačkan i otet, tražili ga danima: Otkaz policajac iz Nevesinja koji je lažirao nestanak

Podsetimo, policajac Miloš G. iz Nevesinja, za kojim se danima tragalo, nakon čega je pronađen, osumnjičen je da je lažno prijavio da je opljačkan i otet.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Disciplinska komisija Odeljenja za prvostepeni disciplinski postupak Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske okončala je prvostepeni postupak protiv policajca Miloša G., kome je izrečen prekid radnog odnosa, saopšteno je iz MUP-a, uz navođenje njegovih inicijala.

U pitanju je, podsetimo, policajac iz Nevesinja koji je osumnjičen da je fingirao svoju otmicu, pišu “Nezavisne novine”.

Njemu je, kako se dodaje iz MUP-a RS, izrečena disciplinska mera prekid radnog odnosa zbog teže povrede radne dužnosti, a koja se odnosi na ponašanje u službi ili izvan službe koje narušavanja ugled Ministarstva.

Podsetimo, policajac Miloš G. iz Nevesinja, za kojim se danima tragalo, nakon čega je pronađen, osumnjičen je da je lažno prijavio da je opljačkan i otet.

On je, kako su dodali sagovornici “Nezavisnih novina”, nakon što je pronađen, ispričao istražiocima da su ga oteli i opljačkali maskirani i naoružani otmičari.

Kako su “Nezavisne novine” ranije nezvanično objavile, policijska istraga je, odmah nakon što je uzela izjavu od Grahovca, nakon što je pronađen na teritoriji sela Divin, ustanovila niz “šupljina” u njegovom iskazu, ali je i mesto njegovog pronalaska pre toga dva puta bilo detaljno pretraženo, što je u startu ukazivalo na nelogičnosti, pa se i očekivao ovakav ishod.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar