Potraga za dvostrukim ubicom završena talačkom situacijom i pucnjavom na benzinskoj pumpi

Mejnard iz Ajrontona, Ohajo, preminuo je od zadobijenih povreda u obližnjoj bolnici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
policija
Foto/ Pixabay

Policija Zapadne Virdžinije ubila je muškarca osumnjičenog za ubistvo u Ohaju i višestruke krađe automobila u Kentakiju u sukobu ispred benzinske pumpe gde je držao tri taoca, javlja AP.

Potraga za Dejvidom Mejnardom (54), koja se odigravala u nekoliko američkih saveznih država, završena je u subotu kasno uveče na u gradu Seredo u Zapadnoj Virdžiniji koji se graniči sa rekom Ohajo. Tamo se narednik zaustavio i prepoznao čoveka koji je stajao iza pulta, kao osumnjičenog koji je do tog trenutka izmicao vojnicima, navodi se u saopštenju policije Zapadne Virdžinije.

Mejnard je uperio pištolj u narednika, a tim za specijalne reakcije državne policije je odreagoivan na poziv lokalnih organa za sprovođenje zakona, navodi se u saopštenju. Policija kaže da je pregovarač uspešno oslobodio dva taoca pre nego što je Mejnard zatražio da se stavi ćebe na vrata za trećeg taoca.

Policajci su pucali nakon što je Mejnard “izašao kroz vrata i sukobio se” sa članovima tima za specijalne reakcije državne policije, navodi se u saopštenju. Državna policija Zapadne Virdžinije rekla je agenciji Asošiejted pres da ne može da objavi više informacija u nedelju.

Mejnard iz Ajrontona, Ohajo, preminuo je od zadobijenih povreda u obližnjoj bolnici. Policija saopštava da je treći talac bezbedno oslobođen, kao i da nema povređenih policajaca.

Potraga je počela u petak kada je policija Ajrontona, reagujući na pucnjavu, pronašla mrtvu 39-godišnju ženu vezanu konopcima i Mejnardovog 78-godišnjeg očuha. Usput je Mejnard oteo dve žene na različitim mestima u Kentakiju – od kojih se jedna oslobodila i pozvala policiju nakon što se odvezla na bezbedno.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar