Kolone vozila na ulazu u Srbiju iz Crne Gore zbog udesa automobila i motora

Saobraćajna nezgoda dodatno je uticala na gužve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/http://kamere.mup.gov.me/

Na magistralnom putu Prijepolje – Bijelo Polje u blizini mesta Ravna Rijeka tokom popodnevnih sati došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobil iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu i prevrnuo se.

– Vozilo je udarilo u bankinu pored puta i okrenulo se na bok. Ljudi koji u bili unutra na svu sreću nisu teško povređeni. Ovo nije jedina nezgoda koja nas je zatekla usput, jer je došlo do sudara automobila i motocikliste, rekao je Jovan Nikolić, koji se u trenutku nezgode našao na licu mesta.

Ova saobraćajna nezgoda dodatno je uticala na gužve na magstralnom putu ka Crnoj Gori, a na graničnim prelazima Dobrakovo i Gostun čeka se i do sat vremena i formirane su dugačke kolone vozila.

– Mnogo veća je gužva na izlazu iz Crne Gore, nego na ulazu. Dugo se čeka na graničnim prelazima, mi stojimo u koloni skoro sat vremena. Kilometarska kolona je formirana. Verovatno turisti se vraćaju kućama, do oni koji ulaze u Crnu Goru čekaju samo par minuta na prolaz, dodao je Jovan.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar