Dušana UBILI ZBOG DŽEJEVE PESME: Hteo sinu da je naruči za rođendan, a uz istu muziku ga i sahranili

Šestorica problematičnih momaka skočila su na njega samo zato što je hteo da čuje numeru svog omiljenog pevača Džeja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Dušan Antonijević (47), zvani Pežo, iz Kovačevca kod Mladenovca, brutalno je ubijen u kafani jer je želeo da naruči pesmu svome sinu za 21. rođendan.

Šestorica problematičnih momaka skočila su na njega samo zato što je hteo da čuje numeru svog omiljenog pevača Džeja. Stravična tuča dogodila se u noći između 28. i 29. avgusta u poznatoj lokalnoj kafani u Mladenovcu, kada je nesrećni Dušan sa kumom, bratancem i sinom svratio da proslavi 21. rođendan svoga naslednika.

– M. P. (34) iz Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da je u toku tuče u kafani upravo on zadao kobni udarac Dušanu u glavu, i to flašom. Pored njega uhapšena su još petorica mladića: M. S. (28), njegov brat D. S. (31), B. P. (38), M. J. (40) i S. S. (33) – navodio je ranije izvor.

Osumnjičeni mladići za smrt Dušana Antonijevića uhapšeni su i saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

– Osumnjičeni su se branili ćutanjem, izuzev M. J., koji je izneo svoju odbranu – naveli su ranije iz Višeg javnog tužilaštva. Posle saslušanja, njima je određen pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, da ne bi uticali na svedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Prema rečima očevidaca, mladići su divljali, pili, penjali se na sto, a muziku su držali samo za sebe. Navodno su grlili i spopadali pevačicu i terali je da ispunjava samo njima muzičke želje. Za susednim stolom bio je Antonijević.

– Antonijević je prišao i tražio da i on naruči jednu pesmu za svog sina, a šestorka je skočila na njega. Vređali su ga, a zatim i pretukli, a jedan od njih mu je zadao kobni udarac u glavu, i to flašom. Nesrećni čovek je pao na zemlju kao pokošen, a lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt – navodi izvor, i dodaje dramatične detalje:

– Većina osumnjičenih je evidentirana zbog narušavanja reda i mira. Jedan od rođaka osumnjičenog je čak radio u policiji, ali on se dovodio u vezu s obezbeđenjem splavova i pucnjave, te je zbog toga prestalo njegovo angažovanje – rekao je izvor.

– Dušan je hteo da naruči pesmu od Džeja, međutim, to mu nisu dozvolili jer su smatrali da je muzika njihova. Inače, Dušan je sahranjen upravo uz pesmu „Nedelja“ od Džeja. Da li je reč o istoj pesmi, još nije poznato – tvrdi sagovornik.

Prema ranijim navodima očevidaca, svađa je prerasla u vređanje i nastao je opšti metež.

– Nasrnuli su na Dušana, kome su u pomoć pritrčali sin i kum. U tuči je M. P. s jednog od stolova zgrabio flašu ili pepeljaru kojom je udario Dušana u glavu u blizini uva. Nesretnik je pao i tada je počeo da krvari iz uva. Povređeni su i Dušanov sin i kum. Kada se sve stišalo, osumnjičeni su pobegli, ali su ubrzo uhapšeni – tvrdi očevidac za Alo!, i dodaje da je telo nesrećnog Dušana preneto na obdukciju.Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar