Dnevni horoskop za 6. septembar: RAK je nestrpljiv da sazna važne vesti, OVAN treba da povede računa u saobraćaju

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Viktor Hanacek

OVAN
Pozicija Meseca u Blizancima u trigonu sa vašim vladaocem Marsom, simbolom strasti, povoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom. U večernjim satima možete biti malo razdražljiviji, zbog čega bi trebalo da povedete više računa u saobraćaju.

BIK
Aspekti hitrog, poslovičnog Meseca u Blizancima u astrološkoj kući novca, podstiču vas da se više angažujete u okviru jednog honorarnog projekta. Osoba sa posla prema kojoj gajite simpatije, namerava da vam pokaže šta oseća prema vama.

BLIZANCI 
Sa Mesecom u vašem znaku pod uplivom ljubavnih planeta, Venere i Marsa, ne možete ostati neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Uspećete da postignete dogovor o nečemu o čemu odavno maštate, bilo da se radi o poslu ili putovanju.

RAK 
Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko 12. astrološke kuće, pojačava vašu intuiciju, podstiče maštu i donosi inspiraciju umetnicima. Nestrpljivi ste da što pre doznate ishod pregovora o nečemu što ste odavno planirali. Izbegavajte alkohol.

LAV 
Sjajni aspekti vašeg vladaoca Sunca sa planetama u zemljanim znacima, omogućavaju vam da brže dođete i do informacija i do osoba koje odlučuju o nečemu što je važno za vas. Na kraćem putu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate jednu Vagu.

DEVICA 
Kvadrat između Meseca i Merkura, vladaoca vašeg znaka i vaše karijere, čini vas prilično nestrpljivim kada je reč o ishodu dogovora sa prijateljima ili osobama koje žive u drugom mestu. Stalo vam je da sakrijete svoj ljubavni život od očiju javnosti.

VAGA
Venera koja upravlja vašim znakom ali i vašim finansijama, pravi sjajan aspekt sa Marsom, planetom strasti, čineći vaš ljubavni život uzbudljivijim, a poslovni izazovnijim. Ipak, vodite računa o tome šta i kome pričate, naročito na poslu.

ŠKORPIJA 
Dobar aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca, u prepodnevnim satima donosi vam uvećanje zarade. Na ljubavnom planu, mogu da vam se dopadnu dve podjednako zanimljive osobe pa nećete znati za koju da se odlučite. Izbegavajte alkohol.

STRELAC 
Prelazak Meseca preko astrološke kuće partnerskih odnosa, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera, donosi vam uvećanje zarade preko kupoprodaje nekretnina ili uslužne delatnosti. Intrigira vas neko sa kim su vas pre nekoliko meseci upoznali prijatelji.

JARAC 
Napet aspekt vašeg vladaoca Saturna sa Mesecom u Blizancima, u prepodnevnim satima, podseća vas da budete strpljiviji, bilo da se radi o poslu ili ljubavi. Trebalo bi da prihvatite poziv za učešće u zajedničkom projektu sa jednim Bikom i Ribama.

VODOLIJA
Tranzit Meseca preko astrološke kuće ljubavi, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu vezu sa Blizancima. U prepodnevnim satima možete da očekujete dobar ishod razgovora o poslovnim aranžmanima sa strancima.

RIBE 
Mesec u Blizanacima u kvadratu sa Saturnom u vašem znaku, nepovoljno utiče na komunikacije sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Dogovor o novom poslovnom angažmanu može se pokazati kao vrlo isplativ. Čuvajte se u saobraćaju.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar