Google “slučajno” otkrio šta će se desiti 4. oktobra (VIDEO)

Na događaju koji je predviđen za 4. oktobar ne pominju se drugi Google hardverski brendovi poput Nesta ili Fitbita, što ne znači da se o njima neće pričati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Video/X

Da li je greška kao što se pisalo ovog vikenda ili ne, tek svet je video šta je kompanija Google pripremila za jesen.

I to mesec dana pre zvanične promocije. Radi se o Google Pixel uređajima koji će biti na tržištu lansirani 4. oktobra a promocija će biti održana na način kako to recimo iPhone radi.

Koliko je realno poverovati u priču da je slika novog uređaja greškom puštena na društvene mreže?

Pre će biti da je Google na neobičan način poželeo da korisnicima zagolica maštu a i pokaže konkurenciji šta to ima u ponudi za jesen.

Na slici koja se pojavila na internetu može se videti gde će recimo kamera biti na Pixel 8 Pro telefonu, što korisnicima i ljubiteljima gedžeta uvek znači da znaju.

Od Google-a se na promociji očekuje da pokaže i šta je smislila sa Google Watchom, a saznaće se i kakvu će nadogradnju imati Pixel Buds A-Series i Pixel Buds Pro.

Za Pixel Fold i Pixel Tablet se zna da nemaju nikakve promene, jer se tek kreće sa prvobitnim isporukama kod kupaca, prenosi Verge.

Na događaju koji je predviđen za 4. oktobar ne pominju se drugi Google hardverski brendovi poput Nesta ili Fitbita, što ne znači da se o njima neće pričati.

Za kraj priče o Google Pixelu šlag na tortu – Google je objavio reklamu za događaj na kojem Pixel i iPhone uživaju u ‘spa danu’.

Na kraju reklame ljudi se putem Google Store-a pozivaju na ažuriranja kada ona postanu dostupna.Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar