Dečaka (15) u Svilajncu ujela zmija dok je sa drugom sedeo na klupi!

Po prijemu u Klinički centar u Kragujevcu, dečak je noćas zadržan na lečenju na Infektivnoj klinici ove ustanove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/TahliaStantonPhotography

Petnaestodogišnjeg dečaka iz Svilajnca ujela je zmija usred noći, a pretpostavlja se da je u pitanju otrovnica. Nemili događaj se odigrao sinoć u kasnim satima, a zmija je dečaka ujela za ruku dok je sa drugom sedeo na klupi.

– Po prijamu poziva ekipa Hitne pomoć je izašla na teren i dečak je nakon primene svih medicinskih procedura u takvim situacijama sanitetom prevezen u Klinički centar u Kragujevcu – potvrdili su u Domu zdravlja Svilajnac.

Dečaci su sinoć bili u večernjem izlasku, a na klupu su seli da predahnu vraćajući se od zajedničke drugarice koju su sinoć ispratili kući.

Prema rečima dečakovih sugrađana oni su noćas pretražili čitav teren na kome se incident dogodio, međutim zmiju nisu pronašli.

– Odmah nakon što je mladić smešten na Infektivnu kliniku, javili su nam da pokušamo da nađemo zmiju pre svega da se otkloni opasnost da ne ujede još nekog. Prevrnuli smo svaki kamen, ali je nismo našli – rekao nam je meštanin Svilajnca koji dodaje da i lekari sumnjaju da je otrovnica, po kliničkoj slici i otoku koji se veoma brzo razvio na prstu petnaestodogišnjaka.

Po prijemu u Klinički centar u Kragujevcu, dečak je noćas zadržan na lečenju na Infektivnoj klinici ove ustanove.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar