Ovako izgleda noga posle ujeda poskoka: Dete (12) jedva preživelo! Upozorenje, zmije ulaze i u kuće!

Komentari se samo ređaju, korisnici žele devojčici brz oporavak, a mnogi upozoravaju da treba otvoriti četvoro očiju kad se ide u prirodu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Dvanaestogodišnju devojčicu ugrizao je poskok u mestu Pahljevići u opštini Zvornik u BiH.

Mesna zajednica Konjević Polje objavila je na društvenim mrežama fotografiju noge devojčice i upozorenje meštanima da budu na oprezu. Na fotografiji se vidi da je nakon ugriza opasne otrovnice devojčici noga natekla i poplavela, međutim, dvanaestogodišnjakinja je brzo u bolnici primila serum protiv zmijskog otrova i nije životno ugrožena.

– Budite na oprezu! Velike su temperature i zmije izlaze kao nikad do sada. Pazite kuda hodate. Sinoć je u Pahljevićima, opština Zvornik, poskok ugrizao dvanestogodišnju devojčicu Samiru Abidović. Devojčica je u bolnici u Zvorniku. Primila je serum i izvan je životne opasnosti. Oprez – objavljeno je na Fejsbuk stranici Mesne zajednice Konjević Polje.

Komentari se samo ređaju, korisnici žele devojčici brz oporavak, a mnogi upozoravaju da treba otvoriti četvoro očiju kad se ide u prirodu.

– Mog sina prošle godine ujeo poskok za ruku, jedva živu glavu izvukao, čuvajte se i čuvajte decu. Brz oporavak devojčici – navodi jedan korisnik.

– Maloj princezi brz oporavak. Mi ostali treba dobro da pazimo kuda hodamo – navodi drugi korisnik.

Jedan korisnik navodi da zmije ulaze i u kuće i da je poskoka zatekao da pragu.

– Brz oporavak želim! Jedan me poskok zamalo ujeo, al sam bio brži! Čuvajte se narode. Ima ih kad je kiša – upozorava korisnik.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar