Fotografije Vučića u “Ribnikaru” kao odgovor na optužbe opozicije da nije posetio školu

Kada je reč o poseti "Ribnikaru", Vučić je nedavno objasnio da je otišao u školu u ranim jutarnjim satima i da je mislio da neće da zatekne nikoga osim direktorke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ustupljena fotografija/Kurir

Nakon optužbi dela opozicije, pre svega poslanika Narodne stranke Miroslava Aleksića koji je izneo neosnovane tvrdnje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić uopšte nije posetio školu “Ribnikar” nakon masakra i upisao se u knjigu žalosti, u javnosti su danas objavljene fotografije koje u potpunosti demantuju ova zlonamerne tvrdnje.

Naime, kako je i sam izjavio, predsednik nije vodio medije sa sobom kada je posetio školu, kao što ih nije pozvao ni da isprate njegovu posetu Duboi i Malom Orašju nakon zločina koji je usledio dan posle masakra u “Ribnikaru”. O njegovim posetama svedoči samo nekoliko fotografija sa lica mesta, koje je danas objavio Kurir.

Kako fotografije iz škole nisu bile objavljene ranije, predsednik je objasnio iz pijeteta prema žrtvama i njihovim roditeljima, deo opozicije počeo je da javno iznosi sumnju da li je predsednik uopšte bio u školi.

Kako bi svaka sumnja bila odagnata, danas je objavljeno nekoliko fotografija na kojima se vidi da se predsednik Srbije u školi upisuje u knjigu žalosti. Opoziciji, ali i pojedincima na društvenim mrežama ni ovo nije bilo dovoljno već su počeli sa beskrupuloznim spekulacijama da je u pitanju fotomontaža.

Foto: Ustupljena fotografija

Vučić je nedavno u javnosti saopštio da je i posetio povređenu decu u bolnici, kao i ranjenu nastavnicu, ali ni tom prilikom sa njim nisu bili novinari, te nije bila objavljena fotografija te posete.

Kada je reč o poseti “Ribnikaru”, Vučić je nedavno objasnio da je otišao u školu u ranim jutarnjim satima i da je mislio da neće da zatekne nikoga osim direktorke.

“Ali, bilo je tu još ljudi, zatekao sam domara, nekoliko nastavnika, upisao se u knjigu žalosti, video mesto zločina i bio još više užasnut nego u trenutku kada sam čuo da se to dogodilo”, rekao je nedavno Vučić.

Foto: Ustupljena fotografija/Kurir

O poseti su bili obavešteni i roditelji stradale dece koje je predsednik primio.

Vučić je tom prilikom sa direktorkom obišao školu, učionice 7/2 i 7/4 i razgovarao sa prisutnima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar