U autobusu 48 nadrealna situacija sa vozačem: Nije znao kuda treba da vozi, putnici ga usmeravali (VIDEO)

Podsetimo, usled nedostatka vozača, privatni prevoznici koji imaju linije u javnom gradskom prevozu počeli su krajem prošle godine da zapošljavaju strance

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wikimedia

Nesvakidašnja situacija dogodila se sinoć se u autobusu na liniji 48, na kojoj, sudeći po tome što putnici sa vozačem pričaju na engleskom jeziku, vozi vozač iz inostranstva. On se nekako našao van uobičajene trase, pa su mu putnici pomogli da se na nju vrati.

“Autobus 48 sa Autokomande preusmeren na Južni bulevar, bez ikakve informacije gde da vozi. Još uvek lutamo ulicama. Stranac vozi, putnici ga navode na engleskom”, navodi se u ovoj objavi na Instagramu.

“Uspešno prošli Kalenić”, dodaje se u nastavku.

Na snimku se i čuje kako jedan od putnika govori vozaču gde je stanica i kuda treba da nastavi dalje kao bi se vratio na pravu trasu.

Ova situacija uglavnom je mnogima bila čak i simpatična, neke je i nasmejala, mada je bilo i onih koji su vozaču zamerili, ali i uopšte što smo u situaciji da umesto naših ljudi, kao vozače u javnom gradskom prevozu zapošljavamo strance.

“Ovo je strašno”, jedan je od komentara.

Međutim, dobro je da uvek postoji i glas razuma, pa tako jedan korisnik piše: “Vaši komentari su grozni. Mnogo je naših ljudi otišlo u inostranstvo, razmislite… Ne budite bezobrazni.”

“Pa dobro, pomozite čoveku. I srpski migranti verovatno imaju sličnih problema u inostranstvu”, nadovezao se još neko i “smirio situaciju”.

Podsetimo, usled nedostatka vozača, privatni prevoznici koji imaju linije u javnom gradskom prevozu počeli su krajem prošle godine da zapošljavaju strance, a u novembru su stigli prvi vozači iz Šri Lanke.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar