POZNATOM GINEKOLOGU preti ZATVOR: Pokušao da pregazi policajca kolima, vikao mu da stane, a on dao gas

Doktor je istog dana uhapšen i tada je odbio alko test ali je na droga testu bio pozitivan na kokain

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv poznatog ginekologa M. B. koji se sumnjiči da je prošlog meseca na Novom Beogradu napao policajca! Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, optužnica kojom se okrivljeni sumnjiči za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dostavljena je Trećem osnovnom sudu.

– Tužilaštvo je predložilo sudu da se okrivljenom zbog izvršenja navedenog krivičnog dela izrekne kazna shodno zakonu, uz istovremeni predlog tužilaštva da se okrivljenom produži pritvor, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da ce okrivljeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivicno delo ili uciniti delo kojim preti, te okolnost da je za krivično delo sa elementima nasilja koje se okrivljenom stavlja na teret propisana kazna zatvora preko pet godina, a način izvrsenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravicno vođenje krivičnog postupka – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Podsetimo, poznati ginekolog, kako se sumnja napao je policajca 19. maja na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulerava Zorana Đinđića, i to tako što se oglušio o naređenje saobraćajca koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom svojim “mercedesom” krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.

Doktor je istog dana uhapšen i tada je odbio alko test ali je na droga testu bio pozitivan na kokain.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar