Denver na kolenima: Ni 41 poen Jokića nije bio dovoljan protiv “vreline” Majamija

Srpski centar briljirao je, ali uzalud

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Twitter

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su od Majami Hita sa 108:111, u drugoj utakmici finala NBA lige.

Denver je igrao dobro sve do poslednje četvrtine kada su kola krenula nizbrdo. Neshvatljivo je kako su otvorili poslednju deonicu, što ih je na kraju koštalo i vođstva od 2:0 u finalu.

Denver je dopustio rivalu da napravi veliku seriju i time potpuno preuzme kontrolu nad utakmicom. Nikola Jokić je uspeo da dovuče ekipu do egala, ali ne i do preokreta.

Denver je imao šut za produžetak, Džamal Marej je pokušao da bude heroj i nije uspeo. Serija se sada seli u Majami, a treća utakmica igra se u noći između srede i četvrtka.

Nikola Jokić bio je najefikasniji sa 41 poenom, uz to je imao 11 skokova i četiri asistencija, a iz igre je šutirao 16/28. Ipak, ostatak tima je podbacio, pa je tako Marej postigao 18, Gordon 12, a Braun 11. Očajno je odigrao Porter junior koji je ubacio samo pet poena.

Majami je odigrao timsku dobar meč, a iako nije najefikasniji, jednu od ključnih uloga odigrao je Dankan Robinson koji je svih 10 poena postigao u četvrtoj četvrtini. Najefikasniji bio je Vinsent sa 23 poena, dok su Adebajo i Batler postigli po 21.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar