Nele Karajlić na udaru: Vređaju ga jer smatra da vlast nije kriva za zločin u “Ribnikaru” (VIDEO)

Govoreći o "protestima protiv nasilja" u Beogradu, Nele je takođe podsetio da je "jedini nenasilan način da se dođe na vlast, da su to izbori"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: HRT printscreen

Dr Nele Karajlić, nekada omiljeni muzičar i kantautor na prostoru cele Jugoslavije, našao se na udaru pošto se je u emisiji “NU2” na HRT-u da iznese mišljenje da ga neko teško može uveriti da je stravična tragedija u Beogradu u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” povezana sa trenutnom vlašću, te se osvrnuo i na proteste poručivši da je jedini nenasilan način da dođete na vlast – izbori.

Nele, koji je i dalje aktivan i radi punom parom, ali nakon rata u Beogradu, rekao je u pomenutoj emisiji da ne veruje čak ni da su rijaliti programi povezani sa tim zločinom koliko sa holivudskim filmovima, već da mu to što je “taj nesrećni dečak uradio, više liči na film Terminator”.

Govoreći o “protestima protiv nasilja” u Beogradu, Nele je takođe podsetio da je “jedini nenasilan način da se dođe na vlast, da su to izbori”.

Odmah su usledile uvrede na njegov račun od onih koji podržavaju proteste opozicije.

– Sarajevska nemoralna hulja, sa adresom u Beogradu, Nele Karajlić, danas je u emisiji “NU 2” na HRT-u, oslobodio “Vučićevu vlast” i “rijaliti programe”, od bilo kakve odgovornosti za stravične zločine u Srbiji , okrivivši “Terminatora” i “Holivud” … za kraj je raspisao i izbore! – poručio je jedan tviteraš.

Usledili su brojni komentari koji samo pokazuju koliko se oni koji podržavaju navodno nenasilne proteste zapravo ne zalažu ni za toleranciju, ni za demokratiju.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar