“Cela Grčka ga traži”: Supruga nestalog Radovana OTKRILA NAJNOVIJE INFORMACIJE

Svi oni koji imaju saznanja o Radovanom nestanku ili su ga možda videli na trajektu za Kos, mogu se obratiti nadležnim službama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen

Radovan Juračić (44) nestao je na brodu na putu od Atina do ostrva Kos u Grčkoj. Njegova supruga Dragana se sa njim poslednji put čula u ponedeljak 29. maja u večernjim časovima. Ona se sada ponovo oglasila.

“Cela Grčka ga traži, a mi kući sedimo i čekamo! Na vezi smo sa Ambasadom i našom policijom. Samo da nam se vrati živ i zdrav! Ne bi nas on ostavio tek tako. Stavili su ga i na zvanični sajt nestalih lica u Grčkoj. Ostaje nam da verujemo i da se nadamo”, napisala je Dragana Juračić na svom “Fejsbuk” profilu.

Da podsetimo, Radovan je u nedelju 28. maja stigao u Atinu. Potom je u ponedeljak 29. maja trebalo da se ukrca na putnički brod u luci Pirej koji je plovio do ostrva Kos. Međutim, njegov nestanak je prijavljen 31. maja od strane organizacije “Smile of the Child”.

– Kako dani prolaze, neizvesnost je sve veća. Ne znam na koji način naša država još može da utiče kako bi se potraga u Grčkoj ubrzala – nevoljno priznaje Momčilo Markov, mlađi brat nestalog Radovana.

I on nam potvrđuje da Radovan nije imao običaj da negde ode, a da se ne javi, kao i da je i prethodne godine radio na Kosu kod kuma:

– Nešto mu se sigurno dogodilo. Valjda će mu istražitelji ući u trag i saznati šta se desilo – kaže Momčilo.

Njega je na ostrvu Kos trebalo da sačeka njegov kum Zoran. Međutim, Zoran tvrdi da se Radovan nikada nije iskrcao iz broda. Svi oni koji imaju saznanja o Radovanom nestanku ili su ga možda videli na trajektu za Kos, mogu se obratiti nadležnim službama ili pisati Dragani na broj telefona 064 560 67 60.



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar