Supruga nestalog Radovana u Grčkoj objavila nove informacije

Dragana Juračić, supruga nestalog Radovana kojem se gubi svaki trag na putu do ostrva Kos, podelila je nove informacije na društvenoj mreži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dragana Juračić, supruga nestalog Radovana kojem se gubi svaki trag na putu do ostrva Kos, na svom “fejsbuk” profilu objavila je da se njen suprug nalazi na zvaničnom profilu nestalih lica u Grčkoj!

Prema njenim rečima, njenog supruga traži i policija na Kosu, Rodosu, ali i Interpol.

– Cela Grčka ga traži, a mi kući sedimo i čekamo! Na vezi smo sa Ambasadom i našom policijom. Samo da nam se vrati živ i zdrav! Ne bi nas on ostavio tek tako. Stavili su ga i na zvanični sajt nestalih lica u Grčkoj. Ostaje nam da verujemo i da se nadamo – ispričala je Dragana.

Podsetimo, Radovan se 28. maja ukrcao u autobus koji je iz Srbije krenuo ka Atini. Zatim je 29. maja trebalo da se ukrca na putnički brod u luci Pirej koji je plovio do ostrva Kos. Međutim, njegov nestanak je prijavljen organizaciji “Smile of the Child” 31. maja koja je odmah objavila detalje o njemu, a na zahtev porodice jer postoji sumnja da mu je život u opasnosti.

Njega je na ostrvu Kos trebalo da sačeka kum Zoran, međutim, on tvrdi da se Radovan nikada nije iskrcao iz broda.

Svi oni koji imaju saznanja o Radovanom nestanku ili su ga možda videli na trajektu za Kos, mogu se obratiti nadležnim službama ili pisati Dragani na broj telefona 064 560 67 60.

 Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar