“Ja sam Slobodan Marjanović, ŽIV SAM, nisam ubijen u Kolumbiji”: Nedužni Srbin upleten u narko-obračun

Prema njegovim rečima, bio je šokiran kada su mu prijatelji javili da je njegova slika objavljena kao fotografija čoveka koji je surovo likvidiran

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

“Ja sam Slobodan Marjanović, živ sam, nisam ubijen u Kolumbiji”.

Ovim rečima se obratio Slobodan Marjanović, čija je fotografija proteklih dana objavljina na potralima i televizijama, kao slika ubijenog Slobodana Marjanvića u Kolumbiji.

Podsetimo, državljanin Srbije Slobodan Marjanović (40) u nedelju je pronađen mrtav u Kolumbiji pored puta. Mediji iz te države prenose izjave istražitelja koji navode da je usmrćen sa tri hica u glavu, a potom bačen pored auto-puta, kao i da se sumnja da je Marjanović likvidiran u kriminalnom obračunu.

Agonija nekoliko godina mlađeg Slobodana Marjanovića iz Požege, počela je samo nekoliko dana kasnije, pošto su najpre mediji u Kolumbiji, a potom i domaći počeli da objavljuju njegovu fotografiju kao sliku ubijenog.

– Zovem se i prezivam isto kao čovek za kog su mediji preneli da je ubijen u Kolumbiji, ali nismo isto godište niti sam ja rodom sa Žabljaka. Živ sam, kod kuće, a fotografija koje je greškom objavljena je moja. Nikada nisam bio u Kolumbiji – kaže Slobodan Marjanović.

Prema njegovim rečima, bio je šokiran kada su mu prijatelji javili da je njegova slika objavljena kao fotografija čoveka koji je surovo likvidiran.

– Nije mi svejedno, naročito jer je mesto u kom ja živim malo, vest se gotovo odmah pronela. Na jednoj televiziji čak su i sinoć istu moju sliku prikazali dok je išao prilog o ubijenom čoveku u Kolumbiji – dodaje Marjanović.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar