Vučić razgovarao sa Boreljom i Tajanijem, ujutru susret sa ambasadorima Kvinte, Kine i Rusije

Predsednik Vučić je, takođe, istakao da će Srbija i Srbi učiniti sve da očuvaju mir i stabilnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa visokim predstavnikom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom i potpredsednikom Saveta ministara i ministrom spoljnih poslova Italije Antonijom Tajanijem.

Vučić je sagovornike obavestio o svemu što se dešavalo na Kosovu i Metohiji i rekao da je ovo organizovao Aljbin Kurti, kao i da smo svi to znali danima zbog čega je od njih tražio da urazume Kurtija.

Predsednik Vučić je, takođe, istakao da će Srbija i Srbi učiniti sve da očuvaju mir i stabilnost.

Kako je najavljeno iz Predsedništva, Vučić se ujutru sastaje sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i šefom delegacije Evropske unije. Sastanak je zakazan za osam časova ujutru u zgradi Generalnog sekretarijata na Andrićevom vencu.

Iz Predsedništva je najavljeno, takođe, da će se Vučić sastati i sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom u 11 časova, te sa ambasadorkom Narodne Republike Kine Čen Bo u 12 časova, takođe na Andrićevom vencu.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar