Jedna od najlepših glumica na svetu: Nakon dva razvoda otkrila sam tajnu uspešnog braka

Slavna glumica iza sebe ima dva razvoda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Jedna od najlepših žena sveta Skarlet Johanson otkrila je koja je njena tajna dugog i srećnog braka.

Slavna glumica iza sebe ima dva razvoda.

Sa poznatim kolegom Rajanom Rejnoldsom bila je od 2008. do 2011. godine, a nakon tri godine “bračne pauze” opet se udala 2014. za francuskog novinara Romena Dorijaka.

I sa njim je posle tri godine, isto kao i sa Rejnoldsom, shvatila da to nije to, nakon čega je usledio novi razvod.

Nakon toga upoznaje glumca Kolina Josta sa kojim ulazi u vezu 2017, a tri godine kasnije srećni par izgovara sudbonosno da.

Skarlet je ovih dana gostovala u podkastu poznate glumice Gvinet Paltrou, gde je otkrila šta je naučila o sebi i braku tokom svih ovih godina.

“Dugo nisam znala šta želim ili šta mi treba od nekoga. Nisam mogla da shvatim. Ali, u nekom trenutku sam razumela da mi je jako važno da budem sa saosećajnom osobom. To je osnovna karakteristika koja mora da postoji kod mog partnera. I mislim da je razumevanje osnovnih stvari koje su vam potrebne kod partnera neophodno za dugovečnost vašeg odnosa. Kod mene je identifikovanje tih stvari definitivno promenilo igru”, rekla je Skarlet Johanson.

Glumica ima osmogodišnju ćerku Rouz sa bivšim mužem Romenom Dorijakom kao i sina Kozma koji ima nešto više od godinu i po sa sadašnjim suprugom Jostom, prenosi Glossy.

“Konačno sam mogla da počnem da poštujem sebe dovoljno da znam šta su osnovne stvari koje su mi neophodne i da budem u redu sa tim. To je bila moja životna lekcija”, objašnjava Johanson.

Kaže da je sada veoma srećna sa svojim partnerom, kao i da je preduslov za to blagostanje bio da shvati šta je njoj potrebno od veze. Sve te stvari je prepoznala u Jostu i sada vidi daleku budućnost sa njim.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar