Kada je vaga pokazala 107 kg odlučila je da kaže KRAJ: Opra Vinfri jede pastu,a smršala je 20 kg – evo KAKO

Tokom prošle godine odlučila je da potpuno promeni sve navike koje je imala do tada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Prinscreen Youtube

Čuvena voditeljka Opra Vinfri iskoristila je modni spektakl koji je u Italiji organizovao Luj Viton da javnosti pokaže svoj novi izgled. Gubitak kilograma, sa kojim se borila ceo život, doneo joj je samopouzdanje, pa danas 69-godišnjakinja izgleda bolje nego ikad.

Opra Vinfri je ove srede pokazala svoju vitku figuru na sajmu krstarenja Luj Viton, organizovanom u Italiji, a kada se pojavila, mnogi su morali da pogledaju nekoliko puta da se uvere da je reč o 69-godišnjoj voditeljki koja je poznata širom sveta.

Odevena u beli ansambl, koji je uključivao tuniku košulju i pantalone širokih nogavica, Opra je crnim kaišem naglasila struk, a koliko joj je gubitak kilograma dao samopouzdanje vidi se i po poziranju na crvenom tepihu.
Ova 69-godišnjakinja nikada nije krila da se bori sa viškom kilograma, ali je tek sada uspela da uradi ono o čemu je sanjala veći deo svog života. Kako je otkrila, tokom prošle godine odlučila je da potpuno promeni sve navike koje je imala do tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

Promenila je navike u ishrani, ali i ponovo preuzela kontrolu nad svojim životom. U najgorem periodu života Opre Vinfri dostigla je cifru od 107, kako pokazuje vaga, a ovoga puta se odlučila za program mršavljenja, kojim je jednom prilikom već smršala više od 20 kilograma.

– Vreme je za resetovanje, čistim frižider. Tako ću ostati na zacrtanom putu – rekla je prošle godine u video snimku na Instagramu.
Opra Vinfri je počela da razmišlja o tome šta jede i uzela je stvari u svoje ruke i ponovo se aktivirala u “Weight Watchersimau”, sa kojim je izgubila oko 20 kilograma 2016. godine.

– Od kada sam počela da sarađujem sa “Weight Watchersima” izgubila sam više od 20 kilograma. Iskreno da vam kažem, više se ne svađam i jedem sve što volim – takose, pastu… Nikada se nisam osećala kao da sam uskraćena za nešto – rekla je Opra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

Inače, popularni sistem za mršavljenje Weight Watchersi kreirala je 60-ih domaćica Džen Nidetč i stekala je ogromnu popularnost tokom decenija. Sam program se zasniva na 4 osnovna principa – ishrani, motivaciji za vežbanje, korisnim navikama i grupnoj podršci, a pored svega toga koristi se i sistem bodovanja, zahvaljujući kome svaki pojedinac može sam da bira obroke.
Sistem bodovanja ide otprilike ovako – 0 bodova za voće i povrće, 2 boda za većinu posnog mesa, ribe i žitarica, dok hrana bogata mastima i šećerima nosi najviše bodova.

Kako je Opra rekla pre nekoliko godina, odlučila se za ovaj oblik mršavljenja jer je ‘lakši od bilo kog drugog programa u kojem je učestvovala’.

– To je način života, način ishrane koji toliko oslobađa. Nikada se ne osećate kao da ste na dijeti i ona zaista funkcioniše – rekla je zadovoljno Opra Vinfri.



Izvor: Objektiv.rs, Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar