GRADONOSNI OBLACI POLA SATA BOMBARDOVALI GRADOM! U više sela pričinjena velika šteta (FOTO)

Ledenice se nisu istopile ni sat vremena nakon nevremena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Obilna kiša i grad zahvatili su opštinu Topola i Pančevo posle 15 časova.

U više sela ove opštine padao je grad skoro pola sata praćen jakom kišom.

– U Krćevcu je grad pričinio veliku štetu, kako je zaista stanje i koje su kulture oštećene znaćemo uskoro, ali je zasigurno oštećeno prilično obzirom da je dugo padao. Protivgradna odbrana je zakazala jer da su dejstvovali ovo ne bi bilo ovako- kaže za Nikola Blagojević iz Krćevca.
Gradonosni oblaci nadvilili su se i nad Omoljicu, Ljubeselo potez Kalipolje gde je pričinjena velika šteta i na makadamskim putevima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

– Grad sa kišom padao je skoro pola sata, odavno nije tako bilo, ledenice se nisu istopile ni sat vremena nakon nevremena. Obilna kiša je nosila sve pred sobom Kalipoljski put je uništen- rekla je Jasmina Reljić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

Nevreme praćeno gradom protutnjalo je i kroz okolne opštine Aranđelovac, Mladenovac, Rača, Gornji Milanovac, Kragujevac.
I dalje nestabilno vreme
Inače, prema najavama meteorologa i naredni dani donose vrlo nestabilno vreme uz čestu pojavu gmljavinskih pljuskova, a povremeno će biti uslova i za lokalne vremenske nepogode. Vetar će uglavnom biti slab, ali će u zoni pljuskova na kratko biti jak i uglavnom severozapadni za vikend, a posle istočni i severoistočni. Za sada sve do oko 07. juna nema signala za stabilizaciju atmosfere i jače otopljenje.

 Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar