Čak 11 žena zaposlenih u istoj bolnici zatrudnele u isto vreme: Sve su posumnjale u “ISTU STVAR” (VIDEO)

Desilo se nešto što se inače ne događa tako često

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/instagram

Anesteziološkinja Serena Svonson nepogrešivo je znala zbog čega je njena koleginica Grejs Mekmanus jednog dana iznenada izjurila iz operacione sale.

– Bila je zelena u licu – kaže Serena Svonsov i dodaje da je u tom trenutku bila u 25. nedelji trudnoće.

– Obično, kad morate da napustite operacionu salu iz bilo kog razloga, morate da zatražite dozvolu. Grejs to nije imala vremena da uradi.

Kad je Grejs saopštila koleginicama da ima jutarnje mučnine, Serena je znala je da je intuicija nije prevarila – i Grejs je u drugom stanju.

A onda se desilo nešto što se inače ne događa tako često – jedna za drugom, koleginice iz bolnice podelile su vest da čekaju bebe.

Ispostavilo se da je najmanje 11 žena u odeljenju za specijalnu hirurgiju u bolnici Venvort-Daglas u Nju Hempširu istovremeno u drugom stanju.

Svonson je ranije ovog meseca rodila sina Everta i sad s nestrpljenjem čeka da njenih 10 koleginica uzmu svoje bebe u ruke.

– Šalile smo se da ima nečega u vodi i da ne bi trebalo da je pijemo – kaže Aleksa Hejz koja je takođe zaposlena u ovoj bolnici.

Hejzova bi trebalo da se porodi u septembru, dok će njena koleginica Džesi Majls postati majka idućeg meseca. Džen Džouns će se poroditi u julu, a još dve njihove koleginice u avgustu.

Mekmanusova i njena koleginica Medison Smil postaće majke u septembru, a Elizabet Salivan i Džastin Brenan u oktobru.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar