OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ! Evo da li vraća terene na Dorćolu gradu Beogradu!

Srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da vraća gradu Beogradu zemljište i objekte koje je koristio za Teniski centar na Donjem Dorćolu!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube ATP printscreen

Nakon nekoliko dana iščekivanja, Đokovići su odlučili da se konačno oglase po pitanju informacije u vezi sa terenima. Vest da klub prestaje sa radom jer vraća zemljište gradu odjeknula je regionom, ali Novak to nije želeo da komentariše tokom mastersa u Rimu, kao ni njgov otac Srđan, dok se bat Đorđe nije javljao na telefon.

Informer je ekskluzivno otkrio razloge za takvu odluku, a sada su Đokovići poslali medijima saopštenje, bez detaljnih informacija, i prenosimo ga u celosti:

“Kompanija “Tara 2016 S”, u vlasništvu Novaka i Jelene Đoković, donela je odluku da vrati Gradu Beogradu zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak na Dorćolu.

Dugo smo promišljali i doneli nimalo laku odluku da prestanemo s radom i vođenjem zemljišta, objekata i čuvanjem teniske oaze posle više od deset godina. Sa velikom zahvalnošću vraćamo zemljište Gradu Beogradu.

Na ovom mestu je desetine hiljada dece treniralo tenis i zajedno sa svojim roditeljima stvaralo uspomene i uspehe koji će trajati zauvek. Organizovali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocene za organizaciju, a najlepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije slali smo u ceo svet. Na to smo ponosni.

Hvala hiljadama ljudi koji su provodili vreme u teniskom centru i zajedno sa nama napredovali, stvarali nezaboravne trenutke. Na kraju, ogromnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima koji su verovali u naš projekat i viziju. Sigurni smo da će ovo mesto ostati sportska duša Dorćola i Beograda.

Upravni odbor naše kompanije će fokus rada usmeriti na nove projekte od kojih će neki nastaviti da se bave teniskim razvojem dece i omladine. O tome će javnost biti blagovremeno obaveštena.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar