DNEVNI HOROSKOP

DNEVNI HOROSKOP za 16. maj: RAK treba da zgrabi poslovne prilike, RIBE oprezno merkaju nove mogućnosti

Blizanci nemaju veće tegobe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Karolina Grabowska

OVAN

Napetost koja se pojačava do kasnijih sati uslovljava lako ulaženje u ozbiljne rasprave sa saradnicima. Pokušajte da napravite veće pauze u radu. Lične razgovore i vraćanje na teške teme iz prošlosti može vam upropastiti dan. Dobro se osećate.

BIK

Odlično se slažete sa nadređenima, pa danas nećete imati mnogo nesuglasica na poslu. Imate dobre finasije i odličan plan investicija. Sa partnerom ste pronašli zajednički jezik, još samo da ga organizujete po svome. Stabilno zdravlje.

BLIZANCI

Današnji poslovni zadaci zahtevaju vašu punu pažnju i koncentraciju. Imate dobre ideje koje nije lako pretočiti u delo sa lošom koncentracijom. Emotivna veza je stabilna, samo ste mnogo distancirani zbog poslovnih obaveza. Nemate veće tegobe.

RAK

Ne treba da propuštate poslovne prilike. Ili ih zgrabite, ili se nemojte mešati. Na vama je da odlučite. Sanjate o idealnoj ljubavi, a u stavrnosti imate pravu ljubavnu priču. Gledajte ljubavne filmove, to će vas upotpuniti. Zdravlje dobro.

LAV

Naklonost poslovnih partnera danas možete jako dobro da iskoristite da bi obavili neprijatan posao. Iskoristite sopstvenu volju i prionite na poslovne obaveze. Na emotivnom polju posle manje krize. nastupaju razumevanje i sreća. Zdravlje je veoma dobro.

DEVICA

Uložite svu svoju energiju kako ne bi skrenuli sa pravog poslovnog puta. Nemojte ulaziti u rizične poslove koji ne donose siguran profit. Iskoristite pozitivan entuzijazam kako bi unapredili svoju emotivnu vezu ili brak. Stabilno je zdravlje.

VAGA

Danas vam je odličan dan na poslu, ali nemojte da se suviše uljuljkujete u takvu atmosferu jer neće dugo potrajati.
Imate lepe životne planove, ali je potrebno da i partner pronađe sebe u vašim budućim ciljevima. Nemate veće zdravstvene tegobe.

ŠKORPIJA

Danas vam je potrebno strpljenje, jer imate previše obaveza koje vam prave napetost. Potražite malu pomoć od saradnika. Ako ste u ljubavnom trouglu očekujte “pucanje po šavovima”, jer ima previše strasti i energije. Zdravlje je odlično.

STRELAC

Nemojte brinuti unapred, jer ni sami ne znate kraj poslovnog ishoda. I sami znate koliko ste uložili truda, pa ni rezultati neće biti loši. Na emotivnom polju ne čitate dobro ljubavne signale. Zato vam je nejasno šta vas očekuje. Zdravlje solidno.

JARAC

Češće nego obično danas dobijate više predloga za posao i projekte. Imate sve na dlanu, pa iskoristite bar neku ponuđenu opciju. Nemojte bežati od uloge autoriteta u porodici, jer im je potreban vođa.  Neophodni su vam zdravi i redovni obroci.

VODOLIJA

Usmerili ste sve snage na jednu poslovnu oblast. To je dobro jer ćete imati nove veštine koje odmah možete upotrebiti.
Na emotivnom polju nemojte se iznenaditi ako se upali stara vatra ljubavi sa jednim Lavom. Zdravlje bez većih promena.

RIBE

Oprezni ste i zato stojite u mestu. Nemate potrebe za strahom ako imate dobar plan. Držite se sopstvenih prioriteta i nema greške od koje se toliko plašite. Niste zainteresovani za avanturu jer ste jako vezani za porodicu. Odlično je zdravlje.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar