Misteriozna smrt u Hamburgu: Srbin uhapšen u Nemačkoj, evo za šta se sumnjiči

Na koji način su osumnjičeni Srbin i Sirijac umešani u smrt nije još uvek saopšteno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ David ROUMANET

Nemačka policija uhapsila je muškarca (40) poreklom iz Srbije, zbog sumnje da je umešan u ubistvo muškarca (39) u Hamburgu pre mesec dana.

Kako pišu nemački mediji, osim Srbinu, lisice su stavljene i jednom državljaninu Sirije (25) zbog istog krivičnog dela.

– Nekoliko nedelja nakon što je telo pronađeno u stanu u jednoj od hamburških četvrti, inspektori za ubistva počeli su da istražuju slučaj. Dvojica uhapšenih su poznanici pokojnog – navod portal Hamburger Abendblatt, gde dodaju da je policija u četvrtak pretresla kuće Sirijca i Srbina.

– Mlađi muškarac je uhapšen zbog naloga za hapšenje u drugom predmetu – naveli su.

Kako podsećaju lokalni mediji, mrtvog muškarca (39) u stanu pronašla je policija sredinom aprila i to nakon poziva komšiluka.

– Policija je nakon dojave razvalila vrata i u stanu zatekla telo. U početku nije bilo sumnje da je u smrt muškarca umešan neko, ali su dalje analize pokazale da je muškarac otrovan narkiticima – navodi se na gore pomenutom portalu.

Prilikom pretresa stana dvojice osumnjičenih, policija je pronašla određene dokaze koji upućuju na njihovu umešanost u smrt muškarca.

– Dokazi su poslati na veštačenja i analize. Na koji način su osumnjičeni Srbin i Sirijac umešani u smrt nije još uvek saopšteno – navodi se u medijima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar